• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Zonnebril met Bluetooth – Wat zijn de voordelen?

Zonnebril met Bluetooth – Wat zijn de voordelen?

Het is een nieuwe trend die je steeds vaker voorbij ziet komen: een zonnebril met bluetooth en wifi. De wereld ontwikkeld zich en dat geldt eigenlijk voor alle gadgets. Steeds meer gaat digitaal en daar worden vrijwel alle productcategorieën op aangepast. Heb je er ooit van gehoord, een zonnebril die voorzien is van Bluetooth? Waarschijnlijk niet, en daarom geven je meer duidelijkheid in dit artikel wat een bluetooth zonnebril precies is, wat de voordelen zijn en waarom je dit product zou kopen? Ben jij nieuwsgierig geworden, lees dan met ons mee!

Wat is een zonnebril met bluetooth?

Er zijn dus tegenwoordig zonnebrillen op de markt die de beschikking hebben over bluetooth. Vast en zeker ken je beide begrippen, maar vraag je je toch af wat het dan precies inhoudt? Een bluetooth zonnebril bevat oortjes aan beide kanten waarmee je muziek kan streamen vanaf je telefoon en om gesprekken door te voeren via je smartphone. Dit kan je vervolgens doen op ieder moment zodra je de zonnebril op hebt, oftewel in de auto, in huis, maar ook als je buiten bent.

Over het algemeen krijg je bij de aankoop van een bluetooth zonnebril enkele accessoires meegeleverd om het allemaal nog makkelijker te maken. Vaak zijn dit accessoires zoals een USB laadkabel en een brillenkoker. 


Wat zijn de voordelen van een bluetooth zonnebril?

Zonnebril die beschikken over bluetooth hebben verschillende voordelen. Een nieuw innovatief product zal niet op de markt komen als het praktisch er niet op vooruit gaat. Nu zal je je waarschijnlijk afvragen (of al in je hoofd nadenken) wat deze vooruitgang kan zijn. Hieronder worden enkele voordelen benoemd van een bluetooth zonnebril ten opzichte van een normale zonnebril die je doorgaans ziet of koopt: 

 • Het is mogelijk om muziek te luisteren wanneer en waar je maar wilt. Verbind je smartphone met de bluetooth functie van de zonnebril en je kan muziek luisteren, terwijl je geen last hebt van de fel schijnende zon. 
 • Je kan op iedere plek telefoongesprekken voeren nadat je telefoon is aangesloten met de zonnebril. Ook als je van het zonnetje aan het genieten bent zal je ongestoord kunnen bellen via de bluetooth functie.
 • Je zal minder snel afgeleid worden terwijl je aan het bellen bent of muziek luistert tijdens een wandeling, want niemand kan oogcontact met je maken. Hierdoor kan je prioriteiten stellen en je focus op een bepaald doel leggen.

Waarom zou ik een bluetooth zonnebril kopen?

Hierboven is benoemd wat een bluetooth zonnebril precies is en wat de grootste voordelen van het apparaat zijn. Deze voordelen zijn dan ook precies de reden waarom jij over zou gaan tot aankoop. Het kan zijn dat je gewoonweg houdt van nieuwe gadgets die innovatie eigenschappen kennen, maar het is net zo goed mogelijk dat de flexibiliteit en het praktische gedeelte je aantrekt. Hieronder nog 1 keer de beweegredenen om een bluetooth zonnebril te kopen:

 1. Muziek luisteren en telefoneren wanneer je wil en waar je wil
 2. Minder snel afgeleid en meer gefocust op 1 doel
 3. De nieuwste gadgets spreken je aan
 4. Meegaan met de moderniteit en de laatste trends

Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Duurzaamheid, Gadgets

Waarom technische snufjes een must zijn in huis

Er komen steeds meer technische snufjes op de markt, ook voor in Lees meer...

Gadgets

Welke technologische gadgets kunnen je helpen bij de energiemanagement?

We zijn continu op zoek naar mogelijkheden om ons leven zo energiezuinig Lees meer...

Duurzaamheid, Gadgets

De voordelen van een refurbished laptop: Duurzaamheid en betaalbaarheid in harmonie

In de wereld van elektronica worden refurbished laptops steeds populairder, en met Lees meer...