• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Slimme Thermostaat van 2024

Beste Slimme Thermostaat van 2024

Ben je het zat om elke maand hoge energierekeningen te ontvangen en zou je graag willen besparen op je energiekosten? Dan is een slimme thermostaat iets voor jou! Met een slimme thermostaat heb je altijd de controle over de temperatuur in je huis, waar je ook bent. Je kunt de thermostaat op afstand bedienen via je smartphone, tablet of computer, zodat je nooit meer onnodig hoeft te verwarmen als je niet thuis bent.

Een slimme thermostaat leert ook van jouw levensstijl en past zich aan je dagelijkse routine aan. Zo kan de thermostaat automatisch de temperatuur aanpassen op het moment dat je thuiskomt en de verwarming uitzetten wanneer je weggaat. Bovendien kun je met een slimme thermostaat je energieverbruik inzien en analyseren, zodat je bewuster kunt omgaan met je energiegebruik en geld kunt besparen.

Of je nu op zoek bent naar meer comfort, gemak of kostenbesparingen: een slimme thermostaat is de perfecte oplossing voor jouw huis. Dus waar wacht je nog op? Neem controle over je energierekening en investeer in een slimme thermostaat! Wij hebben de beste slimme thermostaten voor jou geselecteerd!

Dit zijn de 10 beste slimme thermostaten van 2024 

 1. Google Nest Learning Thermostat - Beste slimme thermostaat
 2. Tado Slimme Thermostaat V3+ Starterskit - Beste bedrade thermostaat
 3. Netatmo Slimme Thermostaat - Beste slimme thermostaat met radiatorknoppen
 4. Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat - Beste slimme thermostaat Honeywell
 5. Bosch EasyControl slimme thermostaat - Beste zuinige slimme thermostaat
 6. POERECO slimme draadloze thermostaat - Beste thermostaat met Wifi
 7. EasyComfort 494 draadloze wifi Thermostaat - Beste thermostaat voor vloerverwarming
 8. TechU™ Slimme Thermostaat - Beste slimme thermostaat voor elektrische vloerverwarming
 9. Anna Slimme Thermostaat - Slimme thermostaat met eenvoudige bediening
 10. Avatto Slimme Thermostaat - Beste goedkope slimme thermostaat


Onze Top 10 Intelligente Thermostaten uitgelicht:

beste slimme thermostaat

Google Nest Learning 
[Beste Slimme Thermostaat]

De derde generatie Nest Thermostat heeft een strakker ontwerp met een groter en duidelijker scherm en kan nu je ketel bedienen met OpenTherm-technologie voor meer energiebesparing. De thermostaat leert je favoriete temperatuur en past zich aan wanneer je weg bent, waarbij alleen de benodigde energie wordt gebruikt om je huis te verwarmen. Het wordt geleverd met verschillende functies, waaronder Auto-Schema, dat een schema instelt op basis van je temperatuurvoorkeuren, en Auto-Afwezig, dat de temperatuur automatisch aanpast wanneer u van huis gaat. 

De thermostaat beschikt ook over geavanceerde modulatie, die OpenTherm-technologie gebruikt om de communicatie te moduleren en compatibele HR-condensatieketels te regelen. Bovendien kan het je ketel en warm water regelen. Het apparaat werkt samen met de Nest Protect om de ketel uit te schakelen als de Protect gevaarlijke hoeveelheden koolmonoxidegas detecteert.De Nest Thermostat wordt geleverd met de Nest Heat Link, die de thermostaat draadloos of via bestaande thermostaatdraden verbindt met het verwarmingssysteem.

Koop de Google Nest Learning Thermostat nu voordelig op Bol.com


beste slimme thermostaat

Tado Slimme Thermostaat V3+ Starterskit [Bedraad]

De Tado° Bedrade Slimme Thermostaat V3+ is een klimaatassistent die bedraad wordt aangesloten op de ketel. Met de tado°-app heb je altijd toegang en controle over het verwarmingssysteem, waar je ook bent. De Klimaatassistent biedt unieke vaardigheden, zoals geolocatie, open raam detectie, aanpassingen aan weersvoorspellingen en binnenklimaatcomfort, om tot 31% te besparen op de verwarmingsrekening en een gezonder klimaat thuis te bereiken. 

Een Auto Assist-abonnement is nodig voor functies zoals automatische geofencing en open raam detectie. De tado° Slimme Thermostaat heeft extra functies, zoals aansturing per kamer, controle van warm water, inzichtelijke rapporten, naadloze Smart Home-integratie en spraakbesturing met Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant en IFTTT. 

De thermostaat is compatibel met bijna alle ketels die aan/uit aansluitingen ondersteunen en vrijwel alle gangbare CV-ketels met modulerende aansturing. Het is belangrijk om de compatibiliteitsgids voor de Slimme Thermostaat V3+ van tado° te bekijken voordat je het product aanschaft. Deze bedrade Slimme Thermostaat is geschikt als vervanging voor een bestaande bedrade thermostaat die bijvoorbeeld met je verwarmingsketel of hydronische vloerverwarming is verbonden.

Koop de Tado Slimme Thermostaat V3+ Starterskit nu voordelig op Bol.com


beste slimme thermostaat

Netatmo Slimme Thermostaat [met Radiatorknoppen]

De Netatmo thermostaat is een slimme thermostaat die kan worden bediend via smartphones, tablets en laptops en is ontworpen door Starck. De thermostaat past zich aan aan de dagelijkse leefgewoonten en levensstijl van de gebruiker en kan de starttijd van de verwarming voorspellen op basis van de isolatie van het huis en de buitentemperatuur, waardoor tot 25% op de verwarmingskosten kan worden bespaard. 

Een groot voordeel is dat de gebruiker de temperatuur op afstand kan regelen, programma's kan aanpassen en het energieverbruik in de gaten kan houden via een persoonlijk dashboard. De Netatmo thermostaat is compatibel met gas, olie en houtboilers en kan eenvoudig worden geïnstalleerd ter vervanging van een bestaande bekabelde of draadloze thermostaat.

Een gratis app is beschikbaar in de App Store en Google Play en er zijn geen inschrijfkosten. Netatmo biedt ook een 100-dagen tevredenheidsgarantie voor alle producten, waardoor klanten het product zonder problemen kunnen retourneren als ze niet tevreden zijn.

Koop de Netatmo Slimme Thermostaat nu voordelig op Bol.com


beste slimme thermostaat

Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat [Honeywell]

De zwarte Honeywell Lyric T6 (bedraad, voor wandmontage) is een slimme thermostaat die je helpt energie te besparen door te leren wanneer je wel of niet moet verwarmen. De thermostaat heeft een stijlvol zwart touchscreen en is eenvoudig te bedienen via de Lyric app op je iOS of Android device. Het ondersteunt ook Apple HomeKit, waardoor je het kunt bedienen met Siri-spraakopdrachten. 

De Lyric T6 wordt geleverd met een boilermodule en wordt aangesloten op je verwarmingssysteem. Het is compatibel met vele grote merken ketels, waaronder ATAG, Bosch, Ferroli, Intergas, Junkers, Nefit, Remeha, Vaillant en Viessmann. Ook heeft de thermostaat een geofencing functie die de temperatuur aanpast op basis van de locatie van de gebruikers. Als de laatste persoon het huis verlaat, gaat de verwarming automatisch uit en als er iemand terugkomt gaat hij weer aan, zodat het huis op de gewenste temperatuur is. 

Met de Lyric app pas je de instellingen van de thermostaat overal aan en ontvang je intelligente meldingen, zoals waarschuwingen voor extreme temperaturen in huis. De Honeywell Lyric T6 is alleen compatibel met 2,4 GHz draadloze internetverbindingen, niet met 5 GHz. Raadpleeg voor aankoop de Honeywell Home Connection-tabel om compatibiliteit met je verwarmingssysteem te garanderen.

Koop de Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat nu voordelig op Bol.com


beste slimme thermostaat

Bosch EasyControl slimme thermostaat [Meest Zuinig]

De Bosch EasyControl slimme thermostaat is zeer gebruiksvriendelijk en kan bediend worden via het touchscreen of de EasyControl-app. De thermostaat kan communiceren via het display, de app en Ambient Light. Het apparaat beschikt over verschillende kleuren die diverse functies aangeven, zoals blauw wanneer de temperatuur via de app wordt verlaagd. 

Met de Home/Away-functie kan er energie bespaard worden door de cv-ketel automatisch naar de ingestelde temperatuur te schakelen zodra de gebruiker het huis verlaat en weer terugkomt. De thermostaat kan tot tien smartphones detecteren en de actieradius is instelbaar in de app. Het gasverbruik is terug te zien in de app en het design van de Bosch EasyControl is plat en elegant, wat in ieder interieur past. Dankzij het klokprogramma kunnen gebruikers per dag de gewenste temperatuur instellen, zelfs voor afzonderlijke ruimtes, maar de Smart Radiator Thermostats van Bosch zijn hiervoor vereist.

De Bosch EasyControl thermostaat is compatibel met bijna alle recente cv-ketels van Bosch, Nefit en Buderus en kan ook worden gecombineerd met oudere Nefit cv-ketels en cv-ketels van andere merken met de EasyControl Adapter.

Koop de Bosch EasyControl slimme thermostaat nu voordelig op Bol.com


POERECO slimme draadloze thermostaat [met Wifi]

De POERECO thermostaten app biedt een slimme en eenvoudige oplossing om de verwarming van elke ruimte te regelen en te besparen op de energierekening. deze PTC10 draadloze thermostaat kan worden gebruikt in elk verwarmingssysteem en is geschikt voor bestaande woningen en nieuwbouw zonder speciale bedrading. Met slechts één vingerbeweging kun je de temperatuur regelen en besparen op de verwarmingskosten. 

De gratis Poer app heeft een vriendelijke en intuïtieve gebruikersinterface waarmee je verschillende schema's kunt instellen volgens jouw levensstijl. Ook biedt de PTG10-gateway internettoegang voor de verwarmingsregelaars zonder extra ethernet-poort op de WIFI-router van de gebruiker. Deze draadloze thermostaat is programmeerbaar voor 5+2 dagen / 7 dagen / 1 dag en kan ook dienen om te koelen, en kan twee kringen aansturen bij vloerverwarming/koeling met slechts een extra kamerthermostaat nodig.

De service van POERECO is uniek met begeleiding voor opstart via WhatsApp, e-mail en telefoon en technische ondersteuning voor de installatie. Bij de installatie moet de huidige thermostaat worden vervangen door een ontvanger bij de cv-ketel en moet de ontvanger voeding krijgen vanaf de ketel of een apart netsnoer (niet inbegrepen). De thermostaat is ook klaar voor Google Assistant en Amazon Alexa zonder extra kosten.

Koop de nu POERECO slimme draadloze thermostaat voordelig op Bol.com


beste slimme thermostaat

EasyComfort 494 draadloze wifi Thermostaat [voor Vloerverwarming]

De EasyComfort 494 WiFi is een slimme thermostaat geschikt voor cv, vloerverwarming en infraroodpanelen met twee ingebouwde relais. Het kan worden bediend met behulp van een thermostaat en/of de Tuya-app voor Apple IOS en Android, met eenvoudige programmeeropties, waardoor het gemakkelijk is om de verwarming naar behoefte aan en uit te zetten, zelfs als je weg bent. 

Het draadloze apparaat beschikt over een schakelverschil van 0,5 °C, wat zorgt voor een nauwkeurige temperatuurmeting en meer comfort in huis. Dit apparaat kan op een plank worden geplaatst of aan de muur worden gehangen. De interface heeft twee relais voor centrale verwarming en elektrische installatie, zoals infraroodpanelen of elektrische verwarming. Het apparaat werkt op batterijen en heeft een beveiligde RF-verbinding met de interface, waardoor de batterijen bij normaal gebruik ongeveer een jaar meegaan.

De thermostaat wordt ook geleverd met een kleurendisplay, soft-touch knoppen en telefonische ondersteuning voor installatie. Met de wifi-app kunnen gebruikers de thermostaat altijd en overal bedienen. Het apparaat kan hetzelfde vermogen aan als een standaard groep in de meterkast en biedt een maximaal vermogen van 3600 Watt/16 ampère. Ook is de installatie van de thermostaat eenvoudig, doordat de interface naast de cv wordt geplaatst of op een schakelkast wordt gemonteerd.

Koop de nu EasyComfort 494 draadloze wifi Thermostaat voordelig op Bol.com


beste slimme thermostaat

TechU™ Slimme Thermostaat
[voor Elektrische Vloerverwarming]

TechU™ heeft een slimme thermostaat genaamd S2 die uitermate geschikt is voor cv-ketels en elektrische verwarming, vooral voor vloerverwarming. Het biedt ultiem comfort en helpt energie en geld te besparen. Gebruikers kunnen de thermostaat eenvoudig aanpassen aan hun voorkeuren en een persoonlijk programma instellen. De thermostaat kan worden gemonteerd als inbouwthermostaat of als opbouwthermostaat met behulp van een opbouwrand. 

Het apparaat is te bedienen via de gratis app en het touchscreen of via stembediening met Amazon Alexa en Google Home. Gebruikers kunnen een vaste temperatuur instellen op een gewenste tijd en dag en een persoonlijk programma instellen voor de hele week. De thermostaat kan 6 tijdmodi vastzetten per dag.

De specificaties van de thermostaat omvatten stembediening, wifi, montage inbouw of opbouw, en afmetingen van 8,6 x 8,6 cm. Over het algemeen biedt de TechU™ S2 slimme thermostaat een efficiënte manier om het huis te verwarmen en de energiekosten te verlagen. TechU™ adviseert het inschakelen van een installateur voor de installatie van thermostaten, omdat het installeren van thermostaten moeilijk kan zijn.

Koop de nu TechU™ Slimme Thermostaat voordelig op Bol.com


beste slimme thermostaat

Anna Slimme Thermostaat [eenvoudige bediening]

De Anna slimme thermostaat van Plugwise is een uniek product dat gebruik maakt van geo-fencing om te bepalen of de bewoners in de buurt zijn en op basis daarvan de temperatuur regelt. Anna leert ook van de levensstijl van de bewoners en past zich daaraan aan. De thermostaat is ontworpen om elegant en subtiel aan de muur te hangen en kan worden aangestuurd via een tablet of smartphone.

Anna is ontworpen voor de Nederlandse markt en werkt goed met Nederlandse cv-ketels. De thermostaat gebruikt het OpenTherm- en aan/uit-protocol om de temperatuur in huis te regelen en houdt rekening met het weer buiten. Het apparaat biedt verschillende bespaarmodi aan, waaronder Comfort, Eco en Green Crusader, die allemaal gericht zijn op het helpen van de gebruiker om geld te besparen en tegelijkertijd een comfortabel huis te hebben.

Een belangrijk aspect van Anna is privacy, en de gebruiker behoudt de controle over zijn eigen data. Deze goedkope thermostaat is volledig ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en is geschikt voor de meeste moderne CV-ketels. Een goed werkende WiFi-verbinding is vereist en er zijn geen abonnementskosten.

Koop de nu Anna Slimme Thermostaat voordelig op Bol.com


beste slimme thermostaat

Avatto Slimme Thermostaat
 [Budget model]

De Avatto slimme thermostaat is een handige toevoeging aan elk huishouden, omdat het de mogelijkheid biedt om de thermostaat te bedienen via een mobiele app. De thermostaat kan gemakkelijk worden verbonden met wifi, zodat de gebruiker deze kan bedienen met een mobiele telefoon. Dit maakt het mogelijk om de temperatuur in huis te regelen, zelfs als men niet thuis is. De thermostaat is echter alleen geschikt voor een CV-ketel.

Het apparaat heeft een strak en modern design met een lcd-scherm. Het stroomverbruik van de thermostaat is ook laag en het apparaat is gemakkelijk programmeerbaar. Het is zelfs mogelijk om de thermostaat te bedienen via het aanraakscherm, via de mobiele app en zelfs via spraakassistenten zoals Google en Amazon.

Montage is ook gemakkelijk omdat de thermostaat als een inbouwthermostaat kan worden gemonteerd. De specificaties van de thermostaat zijn als volgt: type Wi-Fi, kleur zwart, nominale spanning AC 100-250V 50/60Hz, afmetingen product 86 x 86 x 40 mm, beschermingsklasse IP20 en ingebouwde sensor voor het meten van de kamertemperatuur.

Koop de nu Avatto Slimme Thermostaat voordelig op Bol.com

Slimme thermostaat kopen

Wat is een Slimme Thermostaat?

Een slimme thermostaat is een thermostaat die verbonden is met het internet en op basis van gegevens over het gebruik van verwarming en koeling in een huis, automatisch de temperatuur kan aanpassen om energie te besparen en het comfort te verbeteren. Met behulp van sensoren kan een slimme thermostaat bijvoorbeeld de aanwezigheid van mensen in huis detecteren en de temperatuur automatisch aanpassen op basis van de gewenste instellingen. Daarnaast kan een slimme thermostaat worden bediend via een app op een smartphone, tablet of computer, zodat gebruikers de temperatuur op afstand kunnen aanpassen en het energieverbruik kunnen beheren.

Slimme thermostaten kunnen ook informatie verzamelen over het energieverbruik van een huis en suggesties geven voor manieren om energie te besparen, zoals het aanpassen van de instellingen of het gebruik van efficiëntere apparaten. Sommige slimme thermostaten zijn ook compatibel met spraakassistenten, zoals Amazon Alexa of Google Assistant, zodat gebruikers de temperatuur kunnen aanpassen met behulp van spraakopdrachten. Over het algemeen biedt een slimme thermostaat meer controle, flexibiliteit en gemak dan een traditionele thermostaat, en kan het helpen om de energierekening te verlagen en het milieu te sparen.


Wat zijn de voordelen van een Slimme Thermostaat?

Als je besluit om een handige thermostaat te kopen, dan moet het natuurlijk wel voordelen met zich meenemen ten opzichte van andere modellen. De voordelen van een slimme thermostaat worden hieronder opgesomd, zodat jij een beter beeld krijgt waar ze zich in onderscheiden:

 1. Energiebesparing: Een slimme thermostaat kan helpen om energie te besparen door de temperatuur in je huis automatisch aan te passen op basis van je voorkeuren en het detecteren van aanwezigheid. Dit kan leiden tot lagere energierekeningen en een verminderde ecologische voetafdruk.
 2. Comfort: Met een slimme thermostaat kan je de temperatuur in je huis eenvoudig regelen via een app of spraakopdracht, zodat je altijd comfortabel bent in je huis.
 3. Gemak: Met een slimme thermostaat hoef je niet langer handmatig de thermostaat in te stellen of te onthouden om deze aan te passen wanneer je weggaat of thuiskomt. Je kan de thermostaat op afstand bedienen met behulp van een app op je smartphone of tablet, waardoor het instellen van de temperatuur nog eenvoudiger wordt.
 4. Gezondheid: Door de luchtvochtigheid en de temperatuur in je huis te regelen, kan een slimme thermostaat helpen om de luchtkwaliteit in je huis te verbeteren, waardoor je gezondheid wordt bevorderd.
 5. Integratie met andere slimme apparaten: Deze thermostaten kunnen worden geïntegreerd met andere slimme apparaten in je huis, zoals slimme verlichting of beveiligingscamera's, om een naadloze en geautomatiseerde omgeving te creëren.
 6. Inzicht in energieverbruik: Veel slimme thermostaten bieden inzicht in je energieverbruik, waardoor je beter inzicht krijgt in hoe je de energieverbruik kan verminderen en hoeveel geld je kan besparen.
 7. Flexibiliteit: Met dit soort apparaten kan je eenvoudig verschillende schema's maken op basis van je dagelijkse routine. Je kan bijvoorbeeld de temperatuur lager instellen wanneer je op werk bent en deze automatisch hoger zetten wanneer je thuis bent.

Kortom, een slimme thermostaat biedt veel voordelen, waaronder energiebesparing, comfort, gemak, gezondheid, integratie met andere slimme apparaten, inzicht in energieverbruik en flexibiliteit.

Hoe moet ik mijn Thermostaat onderhouden?

Een slimme thermostaat heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig, maar er zijn een aantal dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat deze goed blijft werken: 

 • Regelmatige software-updates: Zorg ervoor dat je de software van de thermostaat regelmatig update. Dit kan zorgen voor betere prestaties en functionaliteit, evenals verbeterde beveiliging.
 • Stof verwijderen: Houd de thermostaat schoon door deze regelmatig af te stoffen. Stof kan zich ophopen en de prestaties van de thermostaat beïnvloeden.
 • Controleer de batterijen: Als de slimme thermostaat op batterijen werkt, controleer dan regelmatig of deze nog goed werken. Als de batterijen bijna leeg zijn, kan dit de prestaties van de thermostaat beïnvloeden.
 • Controleer de verbinding: Controleer regelmatig of de thermostaat nog steeds verbinding heeft met het wifi-netwerk. Als de verbinding wegvalt, kan dit leiden tot storingen in de prestaties van de thermostaat.
 • Controleer de sensoren: Wanneer de thermostaat sensoren bevat, controleer dan regelmatig of deze nog goed werken. Vuil of stof kan de sensoren belemmeren, wat leidt tot onnauwkeurige temperatuurmetingen.

Het onderhoud van een slimme thermostaat is over het algemeen dus eenvoudig en vereist slechts enkele basisstappen. Door regelmatig de software te updaten, de thermostaat schoon te houden, de batterijen te controleren, de verbinding te controleren, de sensoren te controleren en contact op te nemen met de fabrikant als er problemen zijn, kun je ervoor zorgen dat jouw slimme thermostaat optimaal blijft werken en lang meegaat.


Waar moet je op letten bij het kopen van een handige Thermostaat?

Bij het kopen van een slimme thermostaat zijn er verschillende factoren waar rekening mee moet worden gehouden. Dit zijn factoren die ervoor zorgen dat een slimme thermostaat goed werkt en lang meegaat. Hieronder volgen enkele belangrijke overwegingen tijdens het aankoopproces:

1. Compatibiliteit

Controleer of de slimme thermostaat compatibel is met het verwarmingssysteem in je huis. Niet alle slimme thermostaten werken met elk type verwarmingssysteem, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de thermostaat die je kiest compatibel is met je specifieke systeem.

2. Installatie 

Sommige slimme thermostaten zijn eenvoudig zelf te installeren, terwijl andere professionele installatie vereisen. Als je niet bekend bent met elektrische bedrading, is het aan te raden om een professionele installatie te laten uitvoeren.

3. Functies

Overweeg welke functies je nodig heeft. Sommige slimme thermostaten hebben uitgebreide functies zoals aanwezigheidsdetectie, automatische temperatuurregeling, geofencing en integratie met spraakassistenten. Andere thermostaten zijn eenvoudiger en bieden alleen basisfuncties.

4. App en bediening 

Bekijk de app waarmee je de thermostaat kunt bedienen. De app moet gemakkelijk te gebruiken en intuïtief zijn. Daarnaast moet de app beschikbaar zijn voor je smartphone en eventueel voor andere apparaten. Sommige thermostaten hebben ook een fysieke bedieningsoptie.

5. Energiebesparing

Een belangrijk kenmerk van slimme thermostaten is de mogelijkheid om energie te besparen. Kijk naar de energiebesparende functies die de thermostaat biedt, zoals geofencing of aanwezigheidsdetectie, om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je thermostaat haalt.

6. Integratie 

Sommige slimme thermostaten zijn compatibel met andere slimme apparaten in huis, zoals slimme lampen, beveiligingscamera's en slimme sloten. Controleer of de thermostaat compatibel is met de andere slimme apparaten in je huis als je deze functionaliteit nodig heeft.


Veelgestelde vragen over Slimme Thermostaten

Wat is de beste slimme thermostaat? 

Er zijn veel verschillende soorten thermostaten met slimme functies. Degene die er bovenuit springt is de Google Nest Learning Thermostat. Deze thermostaat kan gebruikt worden in vrijwel alle ruimtes. 

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van een slimme thermostaat?

Er zijn een aantal aspecten waar een hoge kwaliteit en betrouwbare slimme thermostaat aan moet voldoen. Dit zijn onder andere: automatische temperatuur wisselingen, spraak/app functies en codering.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een thermostaat?

Let er bij het aankoopproces van een thermostaat altijd op dat het aangeboden wordt door een betrouwbare partij met een hoge naamsbekendheid. Daarnaast moeten slimme functies ten alle tijden aanwezig zijn bij het product. 


Ook interessant om te lezen:

Koopgidsen

Beste Elektrische Dweil van 2024

In een wereld waar gemak en efficiëntie belangrijk zijn, zijn elektrische dweilen Lees meer...

Koopgidsen

Beste Walkie Talkie van 2024? Ontdek hier!

Ontdek de coolste walkie talkies die er zijn! Ze zijn perfect voor Lees meer...

Koopgidsen

Beste Robot Ramenwasser van 2024

Stel je voor: nooit meer zwoegen met een emmer en spons om Lees meer...