• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Cleanwise d5 robotstofzuiger met dweilfunctie

Cleanwise d5 robotstofzuiger met dweilfunctie

Wat is er nou lekkerder dan robots die het huishouden doen? Het scheel tijd, je kan in de tussentijd andere dingen uitvoeren en het bezorgt je veel stress. Een robot apparaat die zoiets kan uitvoeren is de Cleanwise d5 robotstofzuiger met dweilfunctie. Het apparaat kan ingezet worden om te stofzuigen, maar ook om te dweilen en daarmee is het een 2 in 1 robot. In dit artikel wordt meer duidelijk over robotstofzuigers met dweilfunctie, worden de belangrijkste kenmerken benoemd van de Cleanwise d5 en kan je eventueel overgaan tot koop van het product.

Wat is een robotstofzuiger met dweilfunctie?

Een robotstofzuiger met dweilfunctie is een elektronisch apparaat die ondersteund bij huishoudelijke activiteiten. Het is een robot die zowel kan stofzuigen als kan dweilen en daarmee heeft het een dubbele functie. Vaak kan je met dit soort slimme robots op afstand aangeven of het apparaat moet gaan werken of niet. Dit doe je met een afstandsbediening of in de app. 


Introductie Cleanwise d5 dweilrobot

Een van de beste robotstofzuiger met dweilfunctie op de markt is de Cleanwise d5. Dit product is door de consumentenbond verkozen tot #1 wat betreft prijs/kwaliteit verhouding en dat is niet voor niks het geval. De Cleanwise d5 dweilrobot heeft uitzonderlijke kwaliteiten en wordt aangeboden door een betrouwbaar merk met een hoge naamsbekendheid. 

Deze dweilrobot kan 180 minuten achter elkaar schoonmaken totdat het opgeladen moet worden. Het kan over drempels heengaan tot 2 centimeter en het zal automatisch hervatten na opladen. Ook kan het apparaat het oplaadpunt herkennen waarna het automatisch gaat opladen nadat de slimme robot merkt dat opladen nodig is. 

De Cleanwise d5 dweilrobot is een van de meest complete robotstofzuigers met dweilfunctie Het heeft een sterke zuigkracht en kan een groot oppervlakte schoonmaken. Ook maakt het de randen en de hoeken schoon en laat het geen plekje achter van het oppervlakte. Voor een betrouwbare dweilrobot ben je op het juiste adres bij de Cleanwise d5. 


Cleanwise d5 kenmerken

Zoals eerder gezegd bevat de Cleanwise d5 enkele uitzonderlijke kenmerken waarmee het apparaat zich onderscheid van andere robotstofzuigers met dweilfunctie. De belangrijkste kenmerken van de slimme robot worden hieronder opgesomd, zodat jij een beter beeld krijgt van de functies van de Cleanwise d5. De meeste consumenten zijn meteen verkocht door het product:

  • Google assistent: Het is mogelijk om de Cleanwise d5 te verbinden met bijvoorbeeld je smartphone of andere elektronische apparaten. Vervolgens kan je doormiddel van de spraakfuncties het apparaat aansturen. Je kan dus door te praten aangeven wat de robotstofzuiger met dweilfunctie moet doen 
  • Alles in 1: Het is al eerder aangegeven, maar de Cleanwise d5 is een alles in 1 robotstofzuiger. Het apparaat kan namelijk stofzuiger, dweilen en vegen. Dit maakt het een multifunctionele robot die van alle markten thuis is. Je kan dus meerdere werkzaamheden uitbesteden aan de Cleanwise d5.
  • Anti botsen: Door de sensoren in de robotstofzuiger kan de Cleanwise d5 herkennen waar obstakels staan. Zonder dat je zelf iets hoeft aan te passen weet de Cleanwise d5 dat het om de obstakel heen moet gaan. Dit betekent dat de robot beschikt over de anti-bots functie, waardoor het apparaat langer meegaat en geen schade brengt. 
  • Zijborstels: In totaal bevat de Cleanwise d5 maar liefst 4 verschillende zijborstels. Deze zijn handig om hoeken en randjes schoon te maken. Als je een robotstofzuiger besluit te kopen, dan wil je natuurlijk wel dat alles zo goed mogelijk schoongemaakt wordt. Ook de hoeken en randen mogen dan niet vergeten worden. Daar zorgen de zijborstels voor!
  • Oplaadstation: De Cleanwise d5 heeft een eigen oplaadstation en zal deze ook zonder hulp kunnen vinden. Na 180 minuten werking moet de Cleanwise d5 opnieuw opladen en daar is het oplaadstation voor bedoeld. Het grote voordeel is dus dat het apparaat uit zichzelf herkent dat het moet opladen en naar het oplaadstation zal toe bewegen. 

Voordelen van de Cleanwise d5

Nu je bekend bent met de Cleanwise d5 en je weet wat de belangrijkste eigenschappen zijn is het tijd om de voordelen van de slimme robot te benoemen. Hieronder zijn de 3 belangrijkste voordelen opgesomd en nog eens kort uitgelicht, waardoor jij overtuigd wordt van de kwaliteiten:

1.

Afstand bedienen:

Je kan de Cleanwise d5 op afstand bedienen via de app of de afstandsbediening.

2.

Anti bots:

De robot zal niet tegen obstakels aan botsen door de anti bots functie

3.

Alles in 1

De Cleanwise d5 is een stofzuiger, dweil en veegmachine tegelijk


Cleanwise d5 robotstofzuiger met dweilfunctie kopen

Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Duurzaamheid, Gadgets

Waarom technische snufjes een must zijn in huis

Er komen steeds meer technische snufjes op de markt, ook voor in Lees meer...

Gadgets

Welke technologische gadgets kunnen je helpen bij de energiemanagement?

We zijn continu op zoek naar mogelijkheden om ons leven zo energiezuinig Lees meer...

Duurzaamheid, Gadgets

De voordelen van een refurbished laptop: Duurzaamheid en betaalbaarheid in harmonie

In de wereld van elektronica worden refurbished laptops steeds populairder, en met Lees meer...