• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Elektrische kachel met Wifi – Eurom Hot Shot 2000

Elektrische kachel met Wifi – Eurom Hot Shot 2000

Iedereen heeft er helaas last van: de gasprijzen die met ongelofelijke snelheid stijgen, waardoor de kosten haast niet meer te betalen zijn. Gelukkig zijn er alternatieven om de variabele kosten iets lager te houden. Een optie is om het gas te vervangen door elektriciteit en dat is precies wat de Eurom Hot Shot 2000 doet. Dit is een elektrische kachel die ervoor zorgt dat jij niet meer de verwarming in huis aan hoeft te zetten en je druk moet maken om de gasprijzen. Tuurlijk kost ook elektriciteit geld, maar een stuk minder dan gas momenteel. Natuurlijk brengen wij de Eurom Hot Shot 2000 in beeld, want deze beschikt over een ontwikkelde Wifi functie en dat zijn technologische ontwikkelingen waar wij van smullen. 

Wat is een elektrische kachel met wifi?

Hedendaags zijn elektrische kachels gewild en probeert iedereen er 1 in huis te halen. Er zijn verschillende soorten elektrische kachels, waaronder convectorkachels, ventilatorkachels en wandkachels. Allemaal leuk en aardig, maar wat zou je ervan zeggen als je een elektrische kachel kan kopen voor een goedkope prijs die beschikt over Wifi? Dit is een type elektrische kachel met een Wifi verbinding waarmee warmteprogramering en zonering mogelijk is. Je hoeft de bediening dus niet meer handmatig in te stellen of aan te passen, maar doet dit heel praktisch via de App op de smartphone. Een elektrische kachel met Wifi is een nieuwe uitvinding op de markt waar veel voordelen aan vastzitten. 


Introductie Eurom Hot Shot 2000

De elektrische kachel met Wifi die we graag uitlichten is de Eurom Hot Shot 2000. Waarom denk je dan? Nou omdat de Eurom Hot Shot een van de beste elektrische kachel op de markt is waarvan de prijs relatief laag ligt. Daarnaast is Eurom marktleider in het aanbieden van elektrische kachels, waardoor je er van uit kan gaan dat de modellen betrouwbaar zijn en simpel in gebruik. 

Het design van de Eurom Hot Shot 2000 ziet er meer uit als een partybox die je meeneemt naar een feestje. Het zorgt ervoor dat de uitstraling matcht met veel verschillende interieur stijlen en geen sta-in-de weg is in huis. Deze elektrische kachel met wifi wordt aanbevolen voor ruimtes tot maximaal 22 m2 en heeft een vermogen van 2000 Watt (zoals de naam al doet vermoeden). In het hoofdstuk hieronder gaan we uitgebreid in op de eigenschappen van de Eurom Hot Shot 2000. 

Eurom Hot Shot 2000 kenmerken

Om de genialiteit van de Eurom Hot Shot te herkennen is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de kenmerken van het apparaat. De Hot Shot beschikt namelijk over uitgebreide eigenschappen die zich onderscheiden van andere elektrische kachels. Het is een erg betrouwbare elektrische kachel wifi met hoge kwaliteiten. Enkele kenmerken van het apparaat zijn: 

  • Wifi verbinding: Waar het apparaat natuurlijk vooral om bekend staat is de mogelijkheid om te verbinden met Wifi. Hierdoor kan je op afstand de temperatuur in huis op een specifieke kamer instellen. Met 1 druk in de app wordt de desbetreffende kamer verwarmd naar eigen wensen en kom je heerlijk warm thuis na een koude dag
  • Oververhittingsbeveiliging: Een groot voordeel van de Eurom Hot Shot is de oververhitting beveiliging functie. Vergeet jij de kachel uit te zetten voordat je naar bed gaat? Geen probleem! Nadat het apparaat herkent dat het te warm wordt zal het automatisch uitschakelen. Er is dus geen kans op oververhitting of het ergste geval eventuele brand. 
  • Licht in gewicht: In totaal heeft de Eurom Hot Shot een gewicht van 1,6 kilogram. Dit is enorm licht en in tegenstelling tot een hoop andere elektrische kachels kan je het apparaat dus makkelijk optillen en verplaatsen. Staat de Hot Shot dus in de woonkamer, dan kan je hem makkelijk verplaatsen naar de slaapkamer als je in de avond naar bed gaat. 

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de Eurom Hot Shot 2000 elektrische kachel met wifi. Een essentiële kanttekening die we moeten vermelden is dat het apparaat niet geschikt is om te gebruiken in de badkamer. Het kan namelijk niet zo goed vocht opnemen, waardoor de kans op schade een stuk groter is in de badkamer. 

Voordelen van de Hot Shot 2000 

Nu je kennis hebt gemaakt met de Eurom Hot Shot elektrische kachel en op de hoogte bent gesteld van de belangrijkste eigenschappen van het apparaat is het tijd om de voordelen van de Hot Shot op een rijtje te zetten. Hieronder worden de belangrijkste voordelen uitgelicht: 

1.

Wifi verbinding, zodat je de kachel aan/uit kan zetten op afstand

2.

Licht in gewicht en daardoor makkelijk op te tillen en te verplaatsen

3.

Oververhittingsbeveiliging die ervoor zorgt dat de kachel automatisch uitschakeld


Eurom Hot Shot 2000 kopen

Ben je overtuigd van de kwaliteiten, wil je kosten besparen of is duurzaamheid belangrijk voor jou? Dan is het tijd om de Eurom Hot Shot 2000 elektrische kachel in huis te halen. Voor een goedkope prijs kan je binnen 2 dagen gebruik maken van de Eurom Hot Shot 2000 als je nu bestelt. Waarom wachten en nog langer teveel betalen voor de warmte in je huis? Hieronder vind je de goedkoopste manier om Eurom Hot Shot 2000 te kopen: 

Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Gadgets

De voordelen van een op maat gemaakte koffer voor waardevolle technologie

Technologie speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. Of het Lees meer...

Duurzaamheid, Gadgets

Waarom technische snufjes een must zijn in huis

Er komen steeds meer technische snufjes op de markt, ook voor in Lees meer...

Gadgets

Welke technologische gadgets kunnen je helpen bij de energiemanagement?

We zijn continu op zoek naar mogelijkheden om ons leven zo energiezuinig Lees meer...