• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Piranha zwembadrobot – Review 2024

Piranha zwembadrobot – Review 2024

Een zwembad in de tuin is leuk en aardig, maar dat geldt alleen als het schoon en hygiënisch genoeg is om een duik in te nemen. Je zal dus regelmatig het zwembad moeten reinigen om te kunnen zwemmen.

Gelukkig voor jou hoef je tegenwoordig niet meer zoveel moeite te doen om een zwembad schoon te maken. Handmatig reinigen is verleden tijd, want hedendaags worden zwembadrobots ingezet voor het schoonmaken van zwembaden.

Een van de beste opties hiervoor is de Piranha zwembadrobot. In dit artikel kom je meer te weten over deze technologisch ver ontwikkelde robot: 

Wat is een zwembadrobot?

Voordat we de Picanha robot uitlichten, geven we een korte definitie over een zwembadrobot. Een zwembadrobot is een automatische zwembadreiniger in de vorm van een stofzuiger die ontworpen is om vuil en stof uit zwembaden te verwijderen. Dit door zo min mogelijke tussenkomst van menselijke handelingen. Een goede en betrouwbare robot zwembad hoeft alleen aangezet te worden en doet vervolgens al het werk automatisch.  


Introductie Piranha zwembadrobot

De Piranha zwembadrobot is een automatische en sterk ontwikkelde zwembadreiniger die in korte tijd (ongeveer 2 uur) zowel de bodem als wanden van een zwembad kan schoonmaken. De Aquabot Piranha Ultra Bot, zoals de hele naam luidt, maakt gebruik van een Digitaal Herkenning Proces om de grootte en vorm van een zwembad te berekenen. 

Automatisch zal de Piranha zwembadrobot het meest effectieve reinigingspatroon kiezen, zodat je gegarandeerd een schoon zwembad zal krijgen. Het apparaat is geschikt voor het reinigen van zwembaden tot een maximale grootte van 15 x 6 meter. Bij de aankoop van het product heb je een bedenktijd van 14 dagen en 5 jaar garantie ter waarde van €200,-.

Zwembadrobot Piranha kenmerken

Om de genialiteit van de zwembadrobot Piranha te herkennen is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de kenmerken van het apparaat. De Piranha Ultra beschikt namelijk over uitgebreide eigenschappen die zich onderscheiden van andere robots. Het is een erg betrouwbare zwembadrobot die zijn naam heeft waargemaakt. Enkele kenmerken van het apparaat zijn: 

 • Powerstream & Dual Drive technologie: Door deze eigenschappen zal de zwembadrobot op een slimme en effectieve manier de wanden van het zwembad reinigen. De waterstroom aan de bovenkant zorgt voor een goede reiniging van de waterlijn, waardoor de Piranha zwembadrobot makkelijk kan bewegen.
 • Reinigt alle ondergronden: Het grote voordeel aan de Piranha zwembadrobot is dat het alle soorten en vormen zwembadbodems kan reinigen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een robot koopt die niet geschikt is om jouw zwembad schoon te maken. In 2 - 2,5 uur zijn alle soorten en vormen bodems schoon.
 • Anti obstakel systeem met motorbeveiliging: Om te voorkomen dat de Piranha zwembadrobot tegen wanden aan knalt of andere obstakels onderwater, beschikt het slimme apparaat over een obstakel systeem met motorbeveiliging.
   
  Automatisch zal de robot dus obstakels ontwijken en ervoor zorgen dat er geen spullen kapot gaan. Het is een relatief duur apparaat, dus schade zou kwalijk zijn. Je kan met een gerust hart de zwembadrobot zijn werk laten doen.

Voordelen van de zwembadrobot Piranha Ultra

Nu je kennis hebt gemaakt met de Piranha Ultra zwembadrobot en op de hoogte bent gesteld van de belangrijkste eigenschappen van het apparaat is het tijd om de voordelen van de Piranha Ultra op een rijtje te zetten. Hieronder worden de belangrijkste voordelen uitgelicht: 

1.

Enorm effectieve reiniging met 2 borstels aan de onderkant

2.

Beschikt over ultrafijne filterpatronen en filter cartridges

3.

Voorzien van swivel zodat het snoer niet in de knoop raakt


Conclusie

De Picanha Ultra Bot zwembadrobot is een van de beste zwembadrobots op de markt en dat is duidelijk geworden in dit artikel. Het apparaat heeft veel unieke kenmerken en kent voordelen ten opzichte van andere zwembadrobots. Het is een relatief duur apparaat, maar je krijgt er hoge kwaliteit en een sprankelend schoon zwembad voor terug.

Opzoek naar de goedkoopste Piranha zwembadrobot of andere zwembadrobots? Klik dan hier en krijg goedkope zwembadrobots te zien van de hoogste kwaliteit. 

Bekijk de laatste blogs


Ook interessant om te lezen:

Gadgets

De voordelen van een op maat gemaakte koffer voor waardevolle technologie

Technologie speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. Of het Lees meer...

Duurzaamheid, Gadgets

Waarom technische snufjes een must zijn in huis

Er komen steeds meer technische snufjes op de markt, ook voor in Lees meer...

Gadgets

Welke technologische gadgets kunnen je helpen bij de energiemanagement?

We zijn continu op zoek naar mogelijkheden om ons leven zo energiezuinig Lees meer...