• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Infrarood voetenbad – Calmenta® XXL Voetenbad

Infrarood voetenbad – Calmenta® XXL Voetenbad

Misschien ben je er al bekend mee, maar het wordt steeds populairder onder mensen die houden van een massage. Een infrarood voetenbad zorgt ervoor dat je voeten heerlijk gemasseerd worden, terwijl je ondertussen andere activiteiten op bijvoorbeeld je computer kan uitvoeren. Heerlijk voor thuis en makkelijk mee te nemen! Dat is een goede reden om een infrarood voetenbad te kopen en er volop gebruik van te maken. Zeker tijdens koude winterdagen is een infrarood voetenbad een uitstekend hulpmiddel om je op te warmen en tot rust te laten komen. In dit artikel lichten we de Calmenta XXL uit. Dit is het beste infrarood voetenbad op de markt. 

Wat is een infrarood voetenbad?

Een voetenbad is een elektronisch apparaat waarmee je specifiek je voeten masseert of geneest van pijntjes. Het water in een voetenbad wordt opgewarmd naar gewenste temperatuur en de rollers gaan drijven. Zo krijg je een ontspannen gevoel en worden ook nog eens alle bacteriën en schimmels onder je voeten weggehaald. 

Infrarood is een straling die voor het mensenlijk oog niet zichtbaar is. Het is een straling met golflengten tussen de 780 nanometer en 1 millimeter. Een infrarood voetenbad werkt verlichtend en is dus niet zichtbaar voor het menselijk oog. 


Introductie Calmenta XXL

De Calmenta XXL is een infrarood voetenbad met een inhoud van in totaal 12 liter. Het voetenbad is op te warmen tot 48 graden en is daarmee een van de warmste voetenbaden op de markt. Meestal geeft een voetenbad een maximale warmte van zo een 40-42 graden. Het infrarode apparaat bevat een automatisch wielmassage waarmee jouw voeten heerlijk gemasseerd worden. 

Last van koude of pijnlijke voeten? Dan is de Calmenta XXL een uitstekende oplossing! Met dit voetenbad ben je binnen de kortste keren van pijnlijke voeten af en zijn ook nog eens alle bacteriën en schimmels onder je voeten verwijderd. 


Calmenta XXL kenmerken

De Calmenta XXL zit vol met uitgebreide eigenschappen en voordelen. Ten opzichte van andere voetenbaden heeft de Calmenta XXL een stuk meer pluspunten. Hieronder worden de belangrijkste eigenschappen van het infrarode voetenbad benoemd, zodat jij in een bondige opsomming een beter beeld krijgt van de kwaliteiten van het voetenbad: 

Automatisch roterende massagerollers: Bij het aanzetten van het voetenbad gaan de rollers draaien. Deze rollers zitten aan de onderkant van je voeten en zorgen voor een heerlijk ontspannen gevoel. Door de zenuwen in je voeten verspreid het masserende gevoel zich door heel het lichaam. Je kan zelf het tempo van de roterende massagerollers bepalen.

Verwarming tot 48 graden: Misschien wel het grootste pluspunt van de Calmenta XXL is de hoge verwarmingsstand die mogelijk is. Je kan het water opwarmen tot wel 48 graden en dat is een stuk hoger dan het gemiddelde voetenbad. Standaard is het voetenbad 35 graden en tussen deze 2 eenheden kan je zelf bepalen welke temperatuur het water moet zijn.

Overzichtelijk LED display: Dit infrarode voetenbad heeft een overzichtelijk display waardoor je eenvoudig je alle instellingen kan invoeren en kan aanpassen. Hierdoor ben je het overzicht niet kwijt en kan je zonder ervaring alles invoeren. Enkele functies op het LED display zijn de temperatuurstand, de snelheid van de massagerollers en de aan/uit knop. 

Afstandsbediening: Bij het kopen van de Calmenta XXL wordt een afstandsbediening meegeleverd voor een mogelijke besturing. Met een afstandsbediening is het mogelijk om van afstand het voetenbad in te stellen en te besturen. Je kan op deze manier het voetenbad aanzetten wanneer je wilt en vanaf iedere plek. 


Voordelen van de Calmenta XXL

Je weet nu wat de belangrijkste eigenschappen zijn van het Calmenta XXL infrarode voetenbadje. Maar wat brengt dit voetenbad nu teweeg voor het menselijk lichaam? Dat is een vraag waar we hieronder antwoord op gaan geven. Niet alleen heeft een infrarood voetenbad een masserende werking, maar ook een genezende en stimulerende werking. De volgende prikkels krijgt het mensenlijk lichaam van een voetenbad: 

1.

Stimulatie bloedcirculatie

De doorbloeding in de voeten komt op gang en wordt verbeterd. Ook in de rest van het lichaam merk je dit.

2.

Stress vermindering

De masserende werking geeft een bepaald soort rust in je lichaam. Hierdoor ontsnapt de stress uit je lichaam.

3.

Loskomen van spieren

Door de rollers worden de spieren en gewrichten losgemaakt en worden deze weer een stuk soepeler.


Calmenta XXL voetenbad kopen

Ben je volledig overtuigd van de kwaliteiten van het Calmenta XXL voetenbadje? Hieronder kan je het infrarode voetenbadje kopen tegen een voordelige prijs. Vandaag bestelt is binnen 1 week in huis! Zoals gezegd is de Calmenta XXL het beste infrarood voetenbad op de markt. 

Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Duurzaamheid, Gadgets

Waarom technische snufjes een must zijn in huis

Er komen steeds meer technische snufjes op de markt, ook voor in Lees meer...

Gadgets

Welke technologische gadgets kunnen je helpen bij de energiemanagement?

We zijn continu op zoek naar mogelijkheden om ons leven zo energiezuinig Lees meer...

Duurzaamheid, Gadgets

De voordelen van een refurbished laptop: Duurzaamheid en betaalbaarheid in harmonie

In de wereld van elektronica worden refurbished laptops steeds populairder, en met Lees meer...