• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Roland Kahn in 2024?

Wat is het vermogen van Roland Kahn in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Coolinvestments CEO Roland Kahn? In dit artikel vertellen we je over zijn huidige vermogen en hoe hij zijn geld verdient met daarbij zijn salaris. Lees snel verder over deze interessante ondernemer!

Wie is Roland Kahn en waar verdient hij geld mee?

Roland Kahn is een Amsterdamse ondernemer die bij het grote publiek bekend is als CEO van investeringsbedrijf Coolinvestments. Kahn groeide op in een Joods gezin in de hoofdstad en besloot als 15 jarige om te stoppen met school. Op jonge leeftijd koos Roland ervoor om carrière te maken, waarna hij begon als inkoper bij de Bijenkorf. Vervolgens is het snel gegaan: eerst opende Kahn met zijn 1e vrouw het boetiek privé, en 3 jaar later opende hij in Amsterdam de eerste vestiging van kledingbedrijf CoolCat. Uiteindelijk groeide CoolCat uit tot een miljoenenbedrijf dat 130 vestigingen had in Nederland, Frankrijk en België. 

In 2010 nam Kahn het bedrijf MS Mode over, en in 2012 het lingeriemerk Sapph. In de loop der jaren kon de Mode ondernemer ook America Today en Amici bij zijn lijstje bedrijven voegen. Naast de grote modebedrijven die hij bezit, handelt Kahn ook nog in vastgoed. Zo bezit Kahn een bijenkorf pand in Amsterdam. Helaas voor Roland is zijn bedrijf MS Mode in 2016 in Nederland failliet verklaard. 3 jaar later volgde het faillissement van CoolCat, wat ongetwijfeld een deuk in het vermogen heeft gegeven. 

Roland Kahn vermogen


Roland Kahn is de 70 gepasseerd en heeft veel meegemaakt in zijn carrière. Ondanks 2 faillisementen heeft Kahn een toch behoorlijk vermogen opgebouwd en overgehouden. Anno 2024 wordt geschat dat Roland Kahn zijn vermogen rond de 250 tot 300 miljoen euro ligt. Het grootste gedeelte hiervan heeft Kahn verdiend met de oprichting en overnames van modebedrijven. Het vermogen van Roland Kahn varieert voortdurend door de prestaties van zijn ondernemingen. 


Wat verdient Roland Kahn aan salaris per maand?

Het is niet bekend wat Roland Kahn maandelijks aan salaris opstrijkt. Zijn bedrijven zijn namelijk niet verplicht om financiële cijfers naar buiten te brengen. Wel kunnen we met zekerheid zeggen dat deze Amsterdamse ondernemer honderden miljoenen aan vermogen heeft, waardoor hij maandelijks niet zal hoeven klagen. 


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Oos Kesbeke in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Oos Kesbeke eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Wim Beelen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Wim Beelen eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Alex Kroes in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Alex Kroes eigenlijk Lees meer...