• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Nick Hillebrand vermogen – CEO van JEX

Nick Hillebrand vermogen – CEO van JEX

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Nick Hillebrand? In dit artikel vertellen we alles wat wij weten over de CEO en algemeen directeur van het groeiende techbedrijf JEX. Lees snel verder over deze interessante ondernemer en het bedrijf!

Wat is JEX?

JEX is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het verbinden van mensen die op zoek zijn naar werk en bedrijven die op zoek zijn naar personeel, oftewel uitzendbureau's. Kort gezegd is het een soort bol.com voor de flexibele arbeidsmarkt.

Oorspronkelijk begon JEX als een plek waar mensen werk konden vinden, maar ze zijn nu dus uitgegroeid tot een bedrijf dat alles regelt wat te maken heeft met personeel. Het inhuren, verhuren en beheren van personeel wordt heel makkelijk gemaakt dankzij JEX. Ze bieden software-oplossingen voor het vinden van personeel, het plannen van werkroosters, het registreren van gewerkte uren en het beheren van personeelsgegevens. JEX staat voor job en exchange, oftewel ‘wisselen van baan’.

JEX is gericht op het ontwikkelen van oplossingen om een flexibele arbeidsmarkt te creëren en biedt diverse mogelijkheden voor hun klanten. Het uiteindelijke doel van JEX is om een one-stop-shop te zijn waarbij klanten (de uitzendbureau's) alles kunnen regelen wat met personeel te maken heeft, van het vinden van personeel tot het betalen van facturen. 

Het bedrijf is opgericht in 2020. Met meer dan 2000 klanten binnen twee jaar en een omzet van meer dan 2 miljoen miljoen per week, is JEX toch wel aardig van start gegaan en behoren zelfs tot de snelste groeiers van Europa.

JEX heeft de markt van uitzendorganisaties en flexibele arbeid volledig op zijn kop gezet door een enorme database met beschikbaar personeel op te tuigen. Het Rotterdamse bedrijf won de grootste naamsbekendheid sinds het shirtsponsor van topclub Feyenoord werd.

Wie is Nick Hillebrand van JEX?

Nick Hillebrand, de oprichter en CEO van JEX, groeide op in Zeeland. Op 17-jarige leeftijd werd hij marinier. Hij diende in het Korps Mariniers van februari 2010 tot november 2017. In de tussentijd werd hij in 2015 mede-eigenaar van 4U Group Personeelsdiensten B.V., wat een Zeeuwse uitzend- detacheringorganisatie is. In 2020 richtte hij JEX op.

Als Algemeen Directeur van JEX is Nick Hillebrand verantwoordelijk voor het hele bedrijf en heeft hij als belangrijkste doel, zoals hij zelfs zegt, de aandeelhouderswaarde te verhogen. Hij werkt binnen het bedrijf aan het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën, het stimuleren van groei en het inspireren van de medewerkers.

Nick Hillebrand is snel opgeklommen tot de grote baas van het snelgroeiende bedrijf JEX. Daarnaast is en was zijn grote passie nog steeds het Korps Mariniers. 

Nick Hillebrand vermogen


Helaas is het voor ons onbekend wat exact het vermogen van Nick Hillebrand is. Wat we wel kunnen zeggen, is dat Nick Hillebrand als oprichter en CEO van JEX een groot belang in het bedrijf heeft en dus een aanzienlijk vermogen heeft opgebouwd. Zeker door de groei wat het bedrijf al heeft doorgemaakt en met nóg mooiere groeiplannen voor de toekomst. In 2024 wordt namelijk al een omzet van 1 miljard euro verwacht, met ook een uitbreiding naar andere landen.


Aandelen JEX

Bij JEX is het mogelijk om actief te worden als aandeelhouder van het bedrijf. Dit kan via JEXchange, waar je meerdere private investeringen kunt volgen en beheren via één systeem. Je vindt daarin alle beschikbare aandelen, leningen en obligaties op een overzichtelijke manier.
In een paar jaar is de koerswaarde van JEX flink gestegen, zoals hieronder te zien. De verwachting is dat dit nog sterk zal groeien.
Meer weten over aandelen van JEX en JEXchange? Ga naar www.jex.nl/investeerders en www.jex.nl/jexchange

Aandelen JEXLees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Crypto Vouchers: Gemakkelijk investeren in Crypto

In de snel veranderende wereld van digitale betalingen en investeringen, bieden crypto vouchers een Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Bert Degenaar in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van antiek ondernemer Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Olcay Gulsen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Olcay Gulsen eigenlijk Lees meer...