• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Adriaan Mol in 2024?

Wat is het vermogen van Adriaan Mol in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Mollie oprichter Adriaan Mol? In dit artikel vertellen we je alles over zijn huidige vermogen. We vertellen waar hij zijn geld mee verdient en hoe hij aan dit mooie vermogen is gekomen. Lees snel verder!

Waar verdient Adriaan Mol geld mee?

Adriaan Mol is een ondernemer in hart en nieren. De tech-entrepreneur, geboren in 1984 in Breda, bracht op 15-jarige leeftijd al het super populaire telefoonspelletje 'Snake' uit. In 2004 richtte hij een payment service provider op, genaamd 'Mollie'. Mollie regelt alle online betalingen voor webshops en andere organisaties via iDeal. 

Een paar jaar na oprichting van Mollie lanceerde Adriaan Mol, samen met Robert Vis, het communicatiebedrijf MessageBird op. Deze twee bedrijven bij elkaar leveren Adriaan Mol een mooi vermogen op. Naar eigen zeggen is Mollie nu 1 van de 5 meest waardevolle niet-beursgenoteerde fintechs in Europa. Op dit moment is de betaaldienst zo'n 5,5 miljard euro waard.

Wat is het vermogen van Adriaan Mol?


Op 28-jarige leeftijd tikte Adriaan Mol al het vermogen van 1 miljoen euro aan. Inmiddels, 10 jaar later, behoort Adriaan Mol tot de top van meest vermogende Nederlandse tech-ondernemers. KiezenvoorTechnologie heeft uitgezocht hoeveel hij op dit moment waard is. 

Het vermogen van Adriaan wordt anno 2024 geschat op zo'n 3,5 miljard euro.
Dit is maar liefst 5x zoveel als het jaar ervoor in 2021!

Wat verdient Adriaan Mol van Mollie aan salaris?

Het bizarre aan Adriaan Mol is dat hij al op jonge leeftijd multi-miljonair is geworden. Dit is voor Nederland echt een uitzondering en de jongste miljardair van het land.

Adriaan Mol is binnen het bedrijf Mollie alleen nog maar op bestuur niveau actief en zet toekomstplannen uit. De CEO is namelijk Shane Happach. Wat het salaris van Mol is, is helaas onbekend.


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Oos Kesbeke in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Oos Kesbeke eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Wim Beelen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Wim Beelen eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Alex Kroes in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Alex Kroes eigenlijk Lees meer...