• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Pieter Zwart in 2023?

Wat is het vermogen van Pieter Zwart in 2023?

Heb jij altijd al meer willen weten over het vermogen van Coolblue oprichter Pieter Zwart? In dit artikel vertellen we je alles over zijn huidige vermogen. We vertellen waar hij zijn geld mee verdient en hoe hij aan dit mooie vermogen is gekomen. Lees snel verder over deze Nederlandse eindbaas.

Wat is het vermogen van Pieter Zwart?


Pieter Zwart behoort tot de top van meest vermogende Nederlandse ondernemers. Wij van KiezenvoorTechnologie.nl hebben uitgezocht hoeveel hij op dit moment waard is. Het vermogen van Pieter Zwart wordt met zijn bedrijf geschat op zo'n 1,6 miljard euro.

Wie is Pieter Zwart en waar verdient hij geld mee?

Pieter Zwart is in 1977 geboren in Zaandam. Hij genoot zijn opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Momenteel woont hij ook in Rotterdam. Op 22-jarige leeftijd heeft Pieter Zwart Coolblue opgericht. 

Anno 2022 is Coolblue één van de grootste consumenten elektronica webshops van Nederland. Ook is Coolblue tegenwoordig in België actief en ook Duitsland sinds kort. In 2018 behaalde Coolblue voor het eerst meer dan 1 miljard euro omzet; 1,35 miljard euro. Coolblue heeft plannen om naar de beurs te gaan, dus de toekomst wordt erg interessant!


Wat verdient Pieter Zwart aan salaris per maand?

Het doel van Pieter Zwart was al in zijn jongere jaren om multi-miljonair te worden. We kunnen wel stellen dat hij dat doel inmiddels gehaald heeft.

Pieter Zwart is op dit moment voor ongeveer 50% aandeelhouder van Coolblue, maar wat hij zichzelf aan salaris uitkeert is helaas onbekend!


Lees ook: