• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Larry Page in 2024?

Wat is het vermogen van Larry Page in 2024?

Heb jij altijd al meer willen weten over het vermogen van Google miljardair Larry Page? In dit artikel vertellen we je alles over zijn huidige vermogen. We vertellen waar hij zijn geld mee verdient en hoe hij aan dit extreem hoge vermogen is gekomen. Lees snel verder:

Wat is het vermogen van Larry Page?


Larry Pag is een multi miljardair die op 26 maart 1973 is geboren in de Verenigde Staten. Op dit moment wordt zijn vermogen geschat op zo een 87 miljard dollar. Hiermee is Larry Page een van de rijkste personen op aarde en de verwachting is dat zijn vermogen in de toekomst nog verder zal stijgen. Het vermogen van Larry Page is gebaseerd op zijn aandelen en andere inkomstenbronnen.

Waar verdient Larry Page geld mee?

Het grootste gedeelte van Larry Page zijn vermogen komt vanuit Google. Page is een van de mede-oprichters van deze internet zoekmachine en heeft hier gigantisch veel geld mee verdiend. Momenteel hoort Larry Page bij de top-15 rijkste ondernemers op aarde.

Tot 2019 was Larry Page CEO van Alphanet, het moederbedrijf van Google. Op dit moment is hij controlerend aandeelhouder en bestuurslid van Alphanet. Het grootste gedeelte van zijn vermogen heeft Page dus vanuit Google en Alphanet verdiend. 


Wat verdient Larry Page per maand?

Het enorme vermogen van Larry Page zorgt er natuurlijk ook voor dat zijn maandelijkse inkomsten gigantisch zijn. Uit de laatste berekeningen van VIP Salaris Check blijkt dat Larry Page jaarlijks zo een 19,8 miljard dollar verdiend, wat omgerekend ongeveer 1,65 miljard dollar per maand is. 


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Jorien van den Herik in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Mister ASML Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Martin van den Brink in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Mister ASML Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Gerard Joling in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Gerard Joling eigenlijk Lees meer...