• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Jeff Bezos in 2024?

Wat is het vermogen van Jeff Bezos in 2024?

Heb jij altijd al meer willen weten over het vermogen van Amazone miljardair Jeff Bezos? In dit artikel vertellen we je alles over zijn huidige vermogen. We vertellen waar hij zijn geld mee verdient en hoe hij aan dit extreem hoge vermogen is gekomen. Lees snel verder:

Wat is het vermogen van Jeff Bezos?


Zoals je naar alle waarschijnlijkheid wel weet is Jeff Bezos multi miljardair en behoort hij tot de top-10 rijkste personen ter wereld. Maar wat is zijn exacte vermogen momenteel? Anno 2024 is het vermogen van Jeff Bezos naar schatting 142 miljard dollar. 


Jeff Bezos is een Amerikaans zakenman die geboren is in Albuquerque, New Mexico. Onder leiding van Bezos is Amazon uitgegroeid tot het grootste handelsbedrijf op het internet. Toch zijn er ook kanttekeningen aan de bedrijfsvoering, want Amazon is regelmatig in het nieuws geweest vanwege de slechte werkomstandigheden voor het personeel.

Waar verdient Jeff Bezos geld mee?.

Jeff Bezos, geboren op 12 januari 1964, is een technologisch zakenman en staat vooral bekend als CEO van het miljardenbedrijf Amazon. De grootste inkomstenbron van Bezos is dan ook de verdienste die hij ontvangt van Amazon. Naast zijn rol als CEO van Amazon is Jeff Bezos ook directeur van het bedrijf Blue Origin.

Blue Origin is het ruimtevaart bedrijf dat is opgericht in het jaar 2000. Het bedrijf focust zich op ruimte toerisme en bekijkt de mogelijkheden om in de toekomst in de ruimte te wonen/werken. Momenteel zijn er veel lanceringen en innovaties om dit doel bewerk te stellen. Door de activiteiten wordt Blue Origin gerekend tot de NewSpace beweging. 


Wat verdient Jeff Bezos per maand?

Het zal je niet verbazen dat de inkomsten per maand van Jeff Bezos boven het miljard zijn. Jaarlijks verdiend Bezos zo een 65 miljard dollar per jaar, wat omgerekend meer dan 5,4 miljard dollar per maand is. Deze getallen zijn gebaseerd op de berekeningen Forbes en zijn dus zeer betrouwbaar te noemen. 

Het internet groeit en datzelfde geld voor de innovatieve ontwikkelingen in de ruimtevaart. Naar verwachting zal het vermogen van Jeff Bezos in de toekomst dus nog veel hoger gaan worden. 


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Crypto Vouchers: Gemakkelijk investeren in Crypto

In de snel veranderende wereld van digitale betalingen en investeringen, bieden crypto vouchers een Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Bert Degenaar in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van antiek ondernemer Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Olcay Gulsen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Olcay Gulsen eigenlijk Lees meer...