• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Mitchel van Duuren in 2024?

Wat is het vermogen van Mitchel van Duuren in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van NFT expert Mitchel van Duuren ? In dit artikel vertellen we je alles over zijn huidige vermogen. We vertellen waar hij zijn geld mee verdient en wat zijn salaris is. Lees snel verder over deze interessante Nederlandse NFT-ondernemer!

Waar verdient Mitchel van Duuren geld mee?

Mitchel van Duuren is vooral bekend van youtube videos waarin die uitlegt over het verdienmodel omtrent NFT's. Hierin legt hij uit wat NFT's zijn er hoe je hier geld kan verdienen om uiteindelijk bij zijn eigen cursus terecht te komen. NFT's zijn Non-Fungible Tokens, wat in het Nederlands betekent: niet-inwisselbare, onvervangbaar digitaal eigendom certificaat. Het is een verdienmodel waarin voornamelijk gehandeld wordt in digitale kunst.

Naast zijn NFT cursussen (NFT Secrets) heeft Mitchel van Duuren ook andere bedrijven onder zijn hoede, waaronder de website ondernemer.nl. Vanuit meerdere kanalen ontvangt van Duuren dus zijn geld. Een andere grote inkomstenbron van Mitchel van Duuren is de Keto Revolutie, waarin afslank methodes worden vastgesteld en gezonde voeding wordt voorgeschreven. 

Wat is het vermogen van Mitchel van Duuren?


Het vermogen van Mitchel van Duuren is onbekend. Na onderzoek gedaan te hebben is helaas niet bekend geraakt wat van Duuren verdiend en wat zijn totale vermogen is. Wel is van Duuren de grootste NFT experts van het land en biedt hij de meest bekende cursus aan. NFT's worden steeds populairder, waardoor we kunnen stellen dat Mitchel van Duuren hier waarschijnlijk goed aan verdiend. 

Wat verdient Mitchel van Duuren maandelijks?

Ook kunnen we dus niet zeggen wat Mitchel van Duuren maandelijks aan zijn cursussen en websites verdiend. Naar verwachting hoeven we geen medelijden te hebben met Mitchel, aangezien hij zeer open is over zijn verdiensten in de cursussen die hij aanbied. Ook heeft Mitchel van Duuren een huis in Spanje naast zijn huis in Nederland. Dit zijn vaak tekenen dat iemand het goed voor elkaar heeft. 


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Jorien van den Herik in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Mister ASML Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Martin van den Brink in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Mister ASML Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Gerard Joling in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Gerard Joling eigenlijk Lees meer...