• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Michiel Muller in 2024?

Wat is het vermogen van Michiel Muller in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Picnic CEO Michiel Muller? In dit artikel vertellen we je over zijn huidige vermogen en hoe hij zijn geld verdient met daarbij zijn salaris. Lees snel verder over deze interessante ondernemer!

Wie is Michiel Muller en waar verdient hij geld mee?

Michiel Muller is een Nederlandse ondernemer en zakenman. Hij werd geboren op 26 april 1964 in Rotterdam, Nederland. Muller is vooral bekend als medeoprichter van verschillende succesvolle bedrijven, waaronder Tango, Route Mobiel en Picnic.

In 1998 richtte Muller samen met zijn zakenpartner Marc Schröder de benzineketen Tango op. Tango was een prijsvechter die zich richtte op goedkopere brandstofprijzen. Het concept bleek succesvol en Tango groeide snel, met vele vestigingen in Nederland en later ook in het buitenland.

Na de verkoop van Tango aan oliemaatschappij Texaco in 2001, richtte Muller samen met Schröder het bedrijf Route Mobiel op. Route Mobiel bood pechhulpdiensten aan als alternatief voor de diensten van de ANWB. Ook dit bedrijf werd een succes en groeide uit tot een bekende speler op de Nederlandse markt voor pechhulp.

In latere jaren heeft Michiel Muller zich gericht op de ontwikkeling van digitale diensten en online retail. In 2015 was hij medeoprichter van Picnic, een online supermarkt die boodschappen aan huis bezorgt. Picnic maakt gebruik van elektrische voertuigen en slimme logistiek om efficiënt te opereren. Het bedrijf is snel gegroeid en heeft inmiddels meerdere vestigingen in Nederland en Duitsland.

Michiel Muller staat bekend om zijn ondernemersgeest, innovatieve ideeën en focus op klantgerichte diensten. Hij heeft meerdere ondernemersprijzen en erkenningen ontvangen voor zijn bijdrage aan het Nederlandse bedrijfsleven.

Michiel Muller vermogen


Het vermogen van Michiel Muller is niet precies bekend, maar volgens de Quote 500 (een jaarlijkse ranglijst van de 500 rijkste mensen in Nederland) bedroeg zijn geschatte vermogen in 2021 zo'n €235 miljoen. Het grootste deel van zijn vermogen heeft hij vergaard door de verkoop van Tango en Route Mobiel, twee bedrijven die hij mede heeft opgericht. 


Ook zijn huidige onderneming, de online supermarkt Picnic, is inmiddels veel geld waard. Het exacte vermogen van Michiel Muller kan echter fluctueren door de marktomstandigheden en investeringen die hij doet.


Wat verdient Michiel Muller aan salaris per maand?

Het salaris van Michiel Muller kan variëren afhankelijk van zijn betrokkenheid bij verschillende bedrijven en zijn persoonlijke financiële regelingen. Als eigenaar en medeoprichter van bedrijven zoals Picnic, is zijn inkomen waarschijnlijk gebaseerd op de winst die deze bedrijven genereren en zijn aandeel daarin.


Het exacte salaris van Michiel Muller is niet publiekelijk bekend en kan derhalve niet met zekerheid worden vermeld.


Wat is de toekomstverwachting van Michiel Muller zijn vermogen

Het is moeilijk om nauwkeurig de toekomstverwachting van Michiel Muller zijn vermogen te voorspellen, omdat dit afhangt van verschillende factoren, waaronder economische omstandigheden, marktontwikkelingen en het succes van zijn huidige en toekomstige ondernemingen.

Gezien zijn ondernemersachtergrond en het succes van zijn eerdere ondernemingen, wordt verwacht dat Michiel Muller in de toekomst mogelijk nieuwe bedrijven zal oprichten en blijft investeren in technologische innovaties en digitale diensten. Als zijn huidige ondernemingen, zoals Picnic, blijven groeien en winstgevend blijven, kan dit bijdragen aan zijn vermogensgroei.

Maar het is belangrijk op te merken dat beleggingen en ondernemerschap ook inherent risico's met zich meebrengen en rendementen zijn niet gegarandeerd. Daarom is het vermogen van Michiel Muller, net als elke andere investeerder of ondernemer, onderhevig aan fluctuaties in de markt en andere onvoorziene gebeurtenissen.

Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Jorien van den Herik in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Mister ASML Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Martin van den Brink in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Mister ASML Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Gerard Joling in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Gerard Joling eigenlijk Lees meer...