• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Patrick Singels in 2024?

Wat is het vermogen van Patrick Singels in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Patrick Singels? In dit artikel vertellen we je over zijn huidige vermogen en hoe hij zijn geld verdient met daarbij zijn salaris. Lees snel verder over deze interessante ondernemer!

Wie is Patrick Singels en waar verdient hij geld mee?

De naam Singels is al jarenlang een bekende in Nederland en dit komt voornamelijk door de broers Patrick en Mario Singels. Zij zijn CEO van het gokbedrijf Betcity.nl en staan allebei in de Quote500. Het vermogen van Patrick Singels is dus gigantisch en dat is niet zonder reden. Broer Mario heeft namelijk onthuld dat ze meer dan een decennia gewerkt hebben aan Betcity.nl voordat het gokbedrijf van de grond kwam. Vanaf 1 oktober 2021 is online gokken legaal geworden in Nederland en dat heeft het vermogen van Patrick Singels in een razend tempo laten stijgen. 


Vanaf het jaar 2000 zijn de broers al bezig met het opzetten van Betcity.nl, want de geluiden van het legaliseren van online gokken in Nederland waren er op dat moment al. In de tussentijd zijn Patrick Singels en broer Mario hard gaan werken om hun dromen te realiseren en hebben ze de juiste partners aangetrokken. Momenteel bezitten de broers zo een 85% van de aandelen, zodat ze vrijwel alle zeggenschap hebben over hun 'kindje'. 

Patrick Singels vermogen


Patrick Singels is dus een succesvol ondernemer en oprichter van het bedrijf Betcity.nl. Hier heeft hij jarenlang keihard aan gewerkt om uiteindelijk vanaf 2021 een gigantisch vermogen op te bouwen.. In de loop der jaren heeft Patrick Singels een hoog vermogen opgebouwd dat anno 2024 geschat wordt rond de €410,000,000. Gezegd moet worden dat dit een vermogen is dat Patrick met zijn broer Mario moet delen. 


We kunnen dus gerust zeggen dat Patrick Singels een succesvolle Amsterdamse ondernemer is. De Singels broers zijn opgenomen in quote, omdat ze een deal hebben gesloten met het beursgenoteerde bedrijf Entain Group. De overeenkomst ligt rond de 450 miljoen euro dat door aanhoudende resultaten kan oplopen tot 850 miljoen euro. 


Wat verdient Patrick Singels aan salaris per maand?

Het is niet precies duidelijk wat Patrick Singels per jaar of per maand verdiend. We weten dat van Patrick niet hoeft te klagen en een grote zak geld verdiend maandelijks, maar de exacte bedragen weten we niet. Het is altijd lastig om een schatting te maken van het salaris van een succesvol ondernemer. Dat komt doordat er minder goede periodes tussen zitten en hele goede periodes. Het salaris zal schommelen en stijgen naarmate de winst toeneemt.


Wel kunnen we zeggen dat het vermogen van Patrick Singels ongetwijfeld zal stijgen in de komende jaren, doordat zijn gokbedrijf op het punt staat om verkocht te worden. Vast en zeker zullen we in de toekomst meer te horen krijgen over Patrick Singels. 


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Crypto Vouchers: Gemakkelijk investeren in Crypto

In de snel veranderende wereld van digitale betalingen en investeringen, bieden crypto vouchers een Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Bert Degenaar in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van antiek ondernemer Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Olcay Gulsen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Olcay Gulsen eigenlijk Lees meer...