• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Mario Singels in 2024?

Wat is het vermogen van Mario Singels in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Amsterdamse ondernemer Mario Singels? In dit artikel vertellen we je over zijn huidige vermogen en hoe hij zijn geld verdient met daarbij zijn salaris. Lees snel verder over deze interessante ondernemer!

Wie is Mario Singels en waar verdient hij geld mee?

Mario Singels is de broer van Patrick Singels en samen staan zij in de Quote500 met hun bedrijf Betcity.nl. Dit gokbedrijf is de laatste 2 jaar bekend geworden in Nederland door de legalisering van online gokken op 1 oktober 2021. Vanaf 2000 zijn de broers al bezig met het opstarten van het gokbedrijf (dit heeft Mario onthuld tegenover Quote), maar vanaf 2021 zijn de grootste inkomsten gerealiseerd. Door de juiste partners te hebben gevonden en met een goede strategie hebben Mario en Patrick Singels een gigantisch vermogen opgebouwd de afgelopen jaren. 

In juni 2022 is Betcity.nl verkocht aan het Engelse bedrijf Entain. Dit is het grootste gokbedrijf uit het Verenigd Koninkrijk en die legde 300 miljoen neer voor de overname van Betcity.nl. Dit bedrag kan oplopen tot 850 miljoen aan de hand van toekomstige resultaten. De schatting van Entain is dat Betcity.nl uiteindelijk zo een 450 miljoen zal kosten. 

Mario Singels vermogen


Mario Singels is  een succesvol ondernemer en oprichter van het bedrijf Betcity.nl. Dit bedrijf hebben de broers in juni 2022 verkocht voor een bedrag van 300 miljoen euro. Zeker na de verkoop heeft Mario samen met zijn broer een gigantisch vermogen opgebouwd. Anno 2024 wordt geschat dat Mario en Patrick samen een vermogen rond €410,000,000 hebben opgebouwd.


We kunnen dus gerust zeggen dat Mario Singels een succesvolle Amsterdamse ondernemer is. De verwachting is dat het vermogen in de komende jaren nog zal oplopen. Dit hangt af van de resultaten van Betcity.nl in de komende jaren, maar zelfs Entain heeft schatting gedaan dat ze nog zo een 150 tot 200 miljoen euro extra zullen moeten betalen aan de broers in de toekomst.


Wat verdient Mario Singels aan salaris per maand?

Het is niet precies duidelijk wat Mario Singels per jaar of per maand verdiend. We weten dat van Mario niet hoeft te klagen en een grote zak geld verdiend maandelijks, maar de exacte bedragen weten we niet. Het is altijd lastig om een schatting te maken van het salaris van een succesvol ondernemer. Dat komt doordat er minder goede periodes tussen zitten en hele goede periodes. Het salaris zal schommelen en stijgen naarmate de winst toeneemt.

Wel kunnen we zeggen dat het vermogen van Mario Singels ongetwijfeld zal stijgen in de komende jaren, doordat zijn gokbedrijf op het punt staat om verkocht te worden. Vast en zeker zullen we in de toekomst meer te horen krijgen over Mario Singels. 


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Jorien van den Herik in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Mister ASML Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Martin van den Brink in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Mister ASML Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Gerard Joling in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Gerard Joling eigenlijk Lees meer...