• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Frits van Eerd in 2024?

Wat is het vermogen van Frits van Eerd in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Jumbo oprichter Frits van Eerd? In dit artikel vertellen we je over zijn huidige vermogen en hoe hij zijn geld verdient met daarbij zijn salaris. Lees snel verder over deze interessante ondernemer!

Wie is Frits van Eerd en waar verdient hij geld mee?

Frits van Eerd is onder het grote publiek voornamelijk bekend ondernemer en autocoureur. Hij is onder andere mede eigenaar van supermarktketen Jumbo Groep Holding B.V. Nadat hij bedrijfskunde had gestudeerd in Utrecht trad Frits van Eerd in dienst bij Jumbo. Het duurt ongeveer 4 jaar totdat van Eerd zich naast zijn vader stond en eigenaar was van Jumbo. Op dat moment had Jumbo zo een kleine 40 vestigingen in het land. Dat aantal is dus mede door Frits van Eerd enorm gegroeid in de loop der jaren. 

Sinds jonge leeftijd is van Eerd ook actief in de motorsport. Hij richt zijn eigen team op (VES Racing) en eindigt in 1996 als kampioen van de Benelux. Hierna was hij vooral actief in de rallysport en deed hij mee aan de Dakar-rally. Een aantal jaar geleden nam Frits van Eerd zelfs deel aan de 24 uur van Le Mans. 

Jumbo was tevens de eerste hoofdsponsor van 2-voudig wereldkampioen Max Verstappen. In 2013 begon de samenwerking en dat had ermee te maken dat Frits van Eerd het talent in Verstappen al op jonge leeftijd zag.  

Frits van Eerd vermogen


Frits van Eerd is dus een succesvol ondernemer en autocoureur. Naast zijn functie als CEO van Jumbo Holding Groep bezit hij ook nog een raceteam en wat kleinere bedrijven. In de loop der jaren heeft Frits van Eerd een hoog vermogen opgebouwd dat anno 2024 geschat wordt tussen de 15 en 20 miljoen euro.


De vader van Frits van Eerd (Karel) stond in het verleden op nummer 7 van de Quote 500 met een vermogen van 1,9 miljard euro. Ongetwijfeld zal Frits van Eerd hiervan profiteren en uiteindelijk nog een veel groter vermogen hebben dan 15 tot 20 miljoen euro.


Wat verdient Frits van Eerd aan salaris per maand?

Het is niet precies duidelijk wat Frits van Eerd per jaar of per maand verdiend. We weten dat van Eerd niet hoeft te klagen en een grote zak geld verdiend maandelijks, maar de exacte bedragen weten we niet. Het is altijd lastig om een schatting te maken van het salaris van een succesvol ondernemer. Dat komt doordat er minder goede periodes tussen zitten en hele goede periodes. Het salaris zal schommelen en stijgen naarmate de winst toeneemt. 


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Oos Kesbeke in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Oos Kesbeke eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Wim Beelen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Wim Beelen eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Alex Kroes in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Alex Kroes eigenlijk Lees meer...