• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Jia Ruan in 2024?

Wat is het vermogen van Jia Ruan in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van ondernemer en Bol.com expert Jia Ruan? In dit artikel vertellen we je over zijn huidige vermogen en hoe hij zijn geld verdient met daarbij zijn salaris. Lees snel verder over deze interessante Bol.com handelaar!

Wie is Jia Ruan en waar verdient hij geld mee?

Kijk je wel eens video's op Youtube en verschijnt er dan regelmatig een advertentie waarin iemand jou probeert aan te sturen om te gaan handelen op Bol.com? Dit is Jia Ruan die zijn Bol Masterclass promoot. De Bol Masterclass is een online cursus waarin Jia Ruan jou uitlegt hoe je op een succesvolle manier kan handelen via Bol.com. Ook is Ruan erg transparant over zijn eigen inkomen en vermogen in deze cursus om zo cursisten te overtuigen om hetzelfde te doen. Natuurlijk kost deze masterclass geld en dat is dan ook meteen het verdienmodel van Jia Ruan waarmee hij een groot vermogen heeft opgebouwd de afgelopen jaren. 

Jia Ruan heeft in totaal al meer dan 10,000 mensen geholpen met zijn cursus en is daarmee een autoriteit op het gebied van online ondernemen en e-commerce. Meer weten over het vermogen van Ruan? Daar kom je in het volgende hoofdstuk achter. 

Wat is het vermogen van Jia Ruan?


Het vermogen van Jia Ruan is niet bekend! Wel is bekend dat hij zo een €680,000 maandomzet maakte in 2018 met zijn Bol Masterclass. Gegevens hierna zijn niet beschikbaar waardoor het lastig is om Jia Ruan zijn vermogen te bepalen. Wel is Jia Ruan nog steeds volop actief en zie je hem tot op de dag van vandaag regelmatig voorkomen in Youtube advertenties. Daarnaast heeft Jia Ruan wat andere websites en bedrijven waarmee hij een inkomen genereert. We verwachten dan ook niet dat Jia Ruan zijn vermogen erg is ingekrompen.


Wat verdient Jia Ruan aan salaris per jaar?

Doordat we het vermogen van Jia Ruan niet konden achterhalen kunnen we ook niet zeggen wat deze ondernemer per jaar aan salaris verdiend. Sowieso is dit moeilijk te bepalen aangezien Jia Ruan voor het grootste gedeelte afhankelijk is van cursisten. Zijn er geen nieuwe cursisten, dan is er geen inkomen zijn. Het jaarlijkse inkomen van Jia Ruan is dus afhankelijk van nieuwe cursisten die zijn Bol Masterclass kopen. 


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Crypto Vouchers: Gemakkelijk investeren in Crypto

In de snel veranderende wereld van digitale betalingen en investeringen, bieden crypto vouchers een Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Bert Degenaar in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van antiek ondernemer Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Olcay Gulsen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Olcay Gulsen eigenlijk Lees meer...