• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Tonny Loorbach in 2024?

Wat is het vermogen van Tonny Loorbach in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Online Marketing-ondernemer Tonny Loorbach? In dit artikel vertellen we je over zijn huidige vermogen en met welke bedrijven hij zijn geld mee verdient en wat zijn salaris is. Lees snel verder over deze interessante ondernemer!

Wie is Tonny Loorbach en waar verdient hij geld mee?

Sinds 2010 timmert Tonny Loorbach aan de weg met zijn bedrijven als online marketing ondernemer. Zijn eerste bedrijf waarmee hij startte is de Internet Marketing Universiteit, ook wel bekend als IMU. Het winstmodel was een WordPress website met speciale functionaliteit waardoor de aangesloten websites hoger in Google kwamen. Hiermee werd hij een autoriteit op SEO-gebied.

Tegenwoordig is IMU een groot bedrijf met veel medewerkers en richt zich op vele facetten binnen online marketing. Denk aan cursussen, 1-op-1 coaching en uitbesteding op het gebied van online marketing. Daarnaast is hij mede-oprichter van vele andere bedrijven. Denk aan Phoenix, Huddle, Plug&Pay, SalesPassie en Traffic Leaders. Ook is Loorbach actief als investeerder. Samen met Martijn van Tongeren vormen ze een top-duo op business vlak!

Wat is het vermogen van Tonny Loorbach?


Helaas is het vermogen van Tonny Loorbach onbekend. Zelf geeft hij in meerdere interviews aan dat hij er zo min mogelijk over kwijt wil. Geen onverstandige keuze natuurlijk, maar wel jammer voor ons en de lezer!


Als wij een schatting moeten doen, denken we dat het vermogen van Tonny Loorbach tussen de 5 en 10 miljoen euro ligt. Zijn bedrijven zijn namelijk sterk winstgevend en daarnaast investeert hij in lucratieve projecten. Bij ons is wel bekend dat IMU BV. elke maand ruim 1 miljoen euro omzet.


Wat verdient Tonny Loorbach aan salaris per maand?

Gelukkig weten we hier wel meer over. Loorbach en Van Tongeren keren zichzelf een management fee uit. De management fee ligt nu vast op 16.000 euro per maand. Daarnaast kiezen ze ervoor om een winstuitkering te geven. Deze verschilt wel sterk per maand, waardoor ze dus elke maand een andere salaris hebben. Soms tegenvallers, maar vaker meevallers.


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Oos Kesbeke in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Oos Kesbeke eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Wim Beelen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Wim Beelen eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Alex Kroes in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Alex Kroes eigenlijk Lees meer...