• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Kevin Timmer in 2024?

Wat is het vermogen van Kevin Timmer in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van day trader Kevin Timmer? In dit artikel vertellen we je over zijn huidige vermogen en hoe hij zijn geld verdient met daarbij zijn salaris. Lees snel verder over deze interessante ondernemer!

Wie is Kevin Timmer en waar verdient hij geld mee?

Kevin Timmer is bij het grote publiek bekend door het aanbieden van zijn "Day Trading Masterclass" en het day traden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Hier verdiend hij online zijn geld mee en in zijn masterclass laat hij zien hoe jij op een soortgelijke manier geld kan verdienen. Onder daghandelaren is Kevin zeer bekend en ook zeer geroemd door zijn manier van geld verdienen, een voorbeeld voor velen die ook willen gaan day traden. 

Kevin Timmer begon al op jonge leeftijd met dag handelen op de Amerikaanse aandelenbeurs. Hij maakt hier video's van die hij deelt met zijn volgers en zo de instructies geeft om ook online geld te verdienen. Timmer is een aantal jaar geleden de Masterclass Day Trading begonnen omdat hij vond dat er teveel onjuiste informatie op het internet stond en dat het eigenlijk veel makkelijker en sneller kon gaan om in korte tijd hoge winsten te behalen. 

Wat is het vermogen van Kevin Timmer?


Nu je weet wie Kevin Timmer is en wat hij doet wil je weten hoe hij zijn vermogen heeft opgebouwd. Het vermogen is ontstaan door winsten te behalen op de Amerikaanse aandelen beurs en door cursisten die de Masterclass Day trading kochten. De masterclass kost je eenmalig €997,- waarin Timmer de belangrijkste stappen uitlegt om succesvol te handelen.


Het totale vermogen van Kevin Timmer is moeilijk te zeggen. Hij is hier niet zo transparant over en dat begrijpen we maar al te goed. Naar aanleiding van zijn video's kunnen we opmaken dat Timmer in de buurt komt van de 1 miljoen euro aan vermogen of zelfs meer dan dat. 


Wat verdient Kevin Timmer aan salaris per maand?

Doordat zijn vermogen niet bekend is en Kevin niet heel open is over zijn verdiensten is het lastig om te achterhalen wat zijn maandelijkse salaris is. Tot op de dag van vandaag is de Masterclass Day Trading een veel gekocht product, waardoor we ervan uit kunnen gaan dat de opbrengsten nog steeds hoog zijn van deze cursus. Daarnaast verwachten wij dat een ervaren deskundige als Timmer ook wel zijn eigen winsten haalt op de Amerikaanse aandelenbeurs. 


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Crypto Vouchers: Gemakkelijk investeren in Crypto

In de snel veranderende wereld van digitale betalingen en investeringen, bieden crypto vouchers een Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Bert Degenaar in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van antiek ondernemer Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Olcay Gulsen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Olcay Gulsen eigenlijk Lees meer...