• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Jort Kelder in 2024?

Wat is het vermogen van Jort Kelder in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van journalist en voormalig hoofdredacteur van Quote Jort Kelder? In dit artikel vertellen we je over zijn huidige vermogen en hoe hij zijn geld verdient met daarbij zijn salaris. Lees snel verder over deze interessante verschijning!

Wie is Jort Kelder en waar verdient hij geld mee?

Jort Kelder is in Nederland voornamelijk bekend als ondernemer, televisiepresentator en als voormalig hoofdredacteur van het maandblad Quote. Ook staat Jort Kelder bekend om zijn uitgesproken mening waarmee hij regelmatig het nieuws bereikt. Naast zijn ondernemingen en rol bij maandblad quote was Kelder onder andere presentator bij AVRO TROS, Talpa en Net5. Ook heeft hij zijn eigen youtube kanaal met grappige uitspraken waar hij redelijk veel volgers heeft.

Je zal waarschijnlijk wel denken dat Jort Kelder een druk bestaan heeft en dat kunnen we niet ontkennen, want naast bovengenoemde functies heeft Jort Kelder in het verleden ook columns geschreven voor onder andere NRC Handelsblad en Het Parool. Met al deze taken en zijn bekendheid heeft meneer Kelder in de loop der jaren een aardig vermogen opgebouwd. Hoeveel dit is, dat lees je in het volgende hoofdstuk. 

Wat is het vermogen van Jort Kelder?


Jort Kelder heeft een druk bestaan met verschillende functies. Zijn vermogen heeft hij dan ook opgebouwd uit verschillende functies en netwerken. Anno 2024 wordt het vermogen van de journalist, ondernemer en televisiepresentator geschat op zo een 4-5 miljoen euro. 


Door meerdere eigen bedrijven, zijn rol als columnist, het Youtube kanaal en natuurlijk zijn rol bij maandblad Quote heeft Jort Kelder dit vermogen kunnen bereiken. Wij kunnen natuurlijk niet in het hoofd van Jort kijken, maar we verwachten niet dat die van plan is om stil te zitten, waardoor zijn vermogen nog wel eens kan gaan groeien de komende jaren.


Wat verdient Jort Kelder aan salaris per jaar?

Door zijn rol als ondernemer en de freelance klussen die hij aanneemt is het lastig om in te schatten wat Jort Kelder per jaar verdiend. Om zo betrouwbaar mogelijk over te komen willen we dan ook geen uitlatingen doen over zijn jaarlijkse salaris. Wat wel duidelijk is geworden is dat zijn jaarlijkse salaris meer is dan het salaris van de gemiddelde Nederlander. We hoeven dan ook geen medelijden met Jort te hebben en wensen hem alle succes met zijn toekomstige bezigheden. 


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Jorien van den Herik in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Mister ASML Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Martin van den Brink in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Mister ASML Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Gerard Joling in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Gerard Joling eigenlijk Lees meer...