• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van John Mcafee in 2024?

Wat is het vermogen van John Mcafee in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Mcafee software CEO John Mcafee? In dit artikel vertellen we je over zijn huidige vermogen en hoe hij zijn geld verdient met daarbij zijn salaris. Lees snel verder over deze mysterieuze ondernemer!

Wie is John Mcafee en waar verdient hij geld mee?

John McAfee was een Amerikaanse ondernemer en computerprogrammeur. Hij werd geboren op 18 september 1945 en overleed op 23 juni 2021. McAfee was vooral bekend als de oprichter van het antivirusbedrijf McAfee, dat in 1987 werd opgericht. Het bedrijf ontwikkelde een van de eerste commerciële antivirussoftwarepakketten.

McAfee verdiende aanvankelijk veel geld met zijn bedrijf, maar in 1994 verkocht hij zijn aandelen en verliet hij het bedrijf. Sindsdien heeft hij zich beziggehouden met verschillende ondernemingen en investeringen op verschillende gebieden. Hij was betrokken bij bedrijven in de technologie-, gaming- en crypto valuta branche.

In de latere jaren van zijn leven raakte McAfee vooral bekend vanwege zijn betrokkenheid bij de wereld van cryptocurrency. Hij was een prominente voorstander van digitale valuta's, met name van Bitcoin. Hij maakte vaak voorspellingen over de toekomstige waarde van Bitcoin en promootte verschillende cryptoprojecten.

Bovendien was McAfee actief op sociale media en YouTube, waar hij controversiële uitspraken deed en zijn eigen persoonlijkheid en levensstijl promootte. Hij trok veel aandacht met zijn uitgesproken meningen en onconventionele gedrag.

John Mcafee vermogen


Het exacte vermogen van John McAfee is moeilijk vast te stellen, omdat het afhangt van verschillende factoren en kan variëren afhankelijk van de waarde van zijn investeringen en eigendommen. Er zijn echter schattingen gemaakt over zijn vermogen.

Op het hoogtepunt van zijn carrière als ondernemer en de verkoop van zijn aandelen in het antivirusbedrijf McAfee, wordt geschat dat zijn vermogen rond de $100 miljoen lag.


Na zijn vertrek bij het bedrijf was hij betrokken bij verschillende ondernemingen en investeringen, waaronder vastgoed, technologie en cryptocurrencies. Het is echter niet duidelijk hoeveel winst of verlies hij heeft geleden met deze activiteiten.


Wat is Mcafee voor bedrijf? 

McAfee is een Amerikaans cybersecuritybedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van beveiligingsoplossingen voor computersystemen en netwerken. Het bedrijf werd opgericht in 1987 door John McAfee en had aanvankelijk zijn focus op antivirussoftware.

McAfee ontwikkelde een van de eerste commerciële antivirusprogramma's, genaamd McAfee VirusScan. Dit programma was bedoeld om computers te beschermen tegen malware, zoals virussen, spyware en andere schadelijke software. Het succes van VirusScan legde de basis voor het bedrijf en het groeide uit tot een belangrijke speler in de cybersecuritysector.

Naast antivirussoftware biedt McAfee ook een breed scala aan andere beveiligingsproducten en -diensten, zoals firewalls, anti-malwareoplossingen, gegevensbescherming, identiteitsbescherming en beveiliging voor cloud omgevingen. Het bedrijf richt zich zowel op particuliere consumenten als op bedrijven van verschillende groottes.

Het is belangrijk op te merken dat John McAfee het bedrijf McAfee in 1994 heeft verlaten en dat het sindsdien meerdere eigenaren heeft gehad.

Mcafee software

Is John Mcafee still alive? 

John McAfee is overleden. Hij overleed op 23 juni 2021 in een gevangenis in Barcelona, Spanje. Zijn dood werd bevestigd door de autoriteiten. McAfee werd gearresteerd in oktober 2020 op verdenking van belastingontduiking en uitlevering aan de Verenigde Staten werd aangevraagd. Hij werd beschuldigd van het ontduiken van belastingen op inkomsten uit cryptohandel en andere bronnen.

Hoewel er verschillende geruchten en speculaties zijn geweest over de omstandigheden rond zijn dood, heeft het officiële rapport van de autoriteiten verklaard dat hij zelfmoord heeft gepleegd in zijn cel. Dit was echter niet het einde van het controversiële leven en de legende van John McAfee, omdat zijn naam en nalatenschap nog steeds aandacht krijgen in de media en online.

Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Oos Kesbeke in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Oos Kesbeke eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Wim Beelen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Wim Beelen eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Alex Kroes in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Alex Kroes eigenlijk Lees meer...