• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Tim Cook in 2024?

Wat is het vermogen van Tim Cook in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Tim Cook, bestuursvoorzitter van Apple? In dit artikel vertellen we je alles over zijn huidige vermogen. We vertellen waar hij zijn geld mee verdient en hoe hij aan dit mooie vermogen is gekomen. Lees snel verder!

Wat is het vermogen van Tim Cook?


Tim Cook is een Amerikaanse ondernemer en zakenman en is tegenwoordig vooral bekend om zijn rol in het miljardenbedrijf Apple. Voordat de oprichter van Apple Steve Jobs overleed was Tim Cook operationeel directeur van het bedrijf, maar op dit moment is hij bestuursvoorzitter en heeft hij de touwtjes in handen.


Anno 2024 beschikt Tim Cook over een vermogen van zo een 1,8 miljard dollar. Hiermee komt hij niet in de buurt van zijn voorganger of andere tech giganten zoals Jeff Bezos, Mark Zuckerberg en Elon Musk. Toch hoeven we geen medelijden te hebben met Cook, want met 1,8 miljard dollar kan de Apple voorman alle kanten op.

Waar verdient Tim Cook geld mee?

Het meeste geld verdient Tim Cook dus met Apple. Naast zijn torenhoge salaris krijgt Cook ook geregeld een bonus waarmee zijn vermogen snel groeit. Apple is een snelgroeiend bedrijf en de verwachting is dat het bedrijf in de toekomst nog veel verder zal ontwikkelen.

Momenteel is Apple al een van de grootste bedrijven ter wereld in het aanbieden van Smartphones en andere elektronische apparaten. Mocht Tim Cook nog lang aan Apple verbonden blijven, dan zal zijn vermogen gegarandeerd gaan stijgen.


Wat verdient Tim Cook per maand?

Tim Cook verdient om en nabij 710 miljoen dollar per, wat omgerekend zo een 59 miljard dollar per maand is. Zoals gezegd is Apple een groeiend bedrijf en is de verwachting dat het in de toekomst flinke stappen zal maken. Tim Cook zal in dit geval meegroeien en het vermogen zal flink stijgen. Wat de toekomst breng is natuurlijk altijd de vraag, maar het is interessant hoe Cook zich hierin zal fungeren. 


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Crypto Vouchers: Gemakkelijk investeren in Crypto

In de snel veranderende wereld van digitale betalingen en investeringen, bieden crypto vouchers een Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Bert Degenaar in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van antiek ondernemer Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Olcay Gulsen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Olcay Gulsen eigenlijk Lees meer...