• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Erik de Vlieger in 2024?

Wat is het vermogen van Erik de Vlieger in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van ondernemer en vastgoed expert Erik de Vlieger? In dit artikel vertellen we je over zijn huidige vermogen en hoe hij zijn geld verdient met daarbij zijn salaris. Lees snel verder over deze interessante ondernemer!

Wie is Erik de Vlieger en waar verdient hij geld mee?

Erik de Vlieger is een Nederlands ondernemer en zoon van Jan de Vlieger. Zijn vader was vooral bekend als groothandelaar in naaimachines onder de naam "Internationale Machinehandel voor de Confectie-Industrie Amsterdam". Ook Erik is een groothandelaar in naaimachines en heeft daarmee zijn vader's levensonderhoud overgenomen. Als 19-jarige begon Erik bij zijn vader in het bedrijf te werken, waarna hij in de jaren 80 besloot om het bedrijf samen met zijn broer over te nemen. In 2003 was de Vlieger een van de rijkste Amsterdammers en stond hij met een vermogen van €125,000,000 op nummer 140 in de Quote. 

Naast zijn rol als groothandelaar in de naaimachine industrie is Erik de Vlieger heeft hij ook mediabedrijven en vastgoed in bezit. De Vlieger had zijn vermogen ondergebracht bij een Holding die in totaal 130 vennootschappen omvatte. Dit leidde ertoe dat hij meer aanspraak kreeg en waardoor zijn vermogen uiteindelijk ook groeide.

Wat is het vermogen van Erik de Vlieger?


Erik de Vlieger is een van de rijkste Amsterdammers en heeft een gigantisch vermogen opgebouwd vanuit verschillende ondernemingen. Hij begon als groothandelaar in naaimachines en heeft uitgebreid naar verschillende branches. Het is niet bekend wat Erik de Vlieger zijn huidige vermogen is, maar we weten wel dat hij in 2003 beschikte over een vermogen van 125 miljoen euro. Als succesvol ondernemer zal dit vermogen niet zomaar verdwenen zijn en dus gaan we ervan uit dat Erik de Vlieger nog steeds over een groot vermogen beschikt. 


Wat verdient Erik de Vlieger aan salaris per jaar?

Het is niet bekend wat Erik de Vlieger zijn vermogen heeft en daarom kunnen we lastig inschatten wat hij per jaar verdiend. Naast het feit dat zijn vermogen onbekend is heeft Erik geen vast salaris als ondernemer. Ongetwijfeld zullen er goede en minder goede jaren tussen zitten, waardoor we geen uitspraak kunnen doen over zijn jaarlijkse salaris. 


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Oos Kesbeke in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Oos Kesbeke eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Wim Beelen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Wim Beelen eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Alex Kroes in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Alex Kroes eigenlijk Lees meer...