• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Bernard Arnault in 2024?

Wat is het vermogen van Bernard Arnault in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Franse zakenman Bernard Arnault? In dit artikel vertellen we je over zijn huidige vermogen en hoe hij zijn geld verdient met daarbij zijn salaris. Lees snel verder over deze interessante zakenman!

Wie is Bernard Arnault en waar verdient hij geld mee?

Bernard Arnault is een bekende Franse zakenman en een van 's werelds rijkste mensen. Hij is geboren op 5 maart 1949 in Roubaix, Frankrijk. Bernard Arnault staat vooral bekend om zijn leidende rol in de luxe goederenindustrie en is de voorzitter en CEO van LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton SE, kortweg LVMH. LVMH is een Frans multinationaal conglomeraat dat actief is in diverse sectoren, waaronder mode, lederwaren, parfum, cosmetica, horloges, juwelen, en champagne.

Arnault heeft LVMH in de loop der jaren tot een van de grootste en meest invloedrijke spelers in de luxe-industrie gemaakt. Onder LVMH vallen enkele van 's werelds meest bekende merken, waaronder Louis Vuitton, Dior, Givenchy, Moët & Chandon, Hennessy, en vele anderen.

Naast zijn betrokkenheid bij de luxe goederenindustrie heeft Bernard Arnault ook geïnvesteerd in andere sectoren, waaronder media en technologie. Hij is een belangrijke aandeelhouder van Groupe Arnault, dat investeringen doet in verschillende bedrijven, en hij heeft geïnvesteerd in bedrijven zoals Netflix en Airbnb.

Als gevolg van zijn zakelijke successen is Bernard Arnault een van de rijkste mensen ter wereld geworden en heeft hij talloze onderscheidingen en erkenningen ontvangen voor zijn bijdragen aan de zakenwereld en de Franse economie.

Bernard Arnault vermogen


Zoals gezegd is Bernard Arnault een van 's wereld rijkste zakenmannen ter wereld. Anno 2024 wordt zijn vermogen geschat op zo een 175 miljard Amerikaanse dollars. Begin 2023 was Bernard Arnault zelfs de rijkste persoon op aarde. Inmiddels schijnt het dat dat Elon Musk hem weer heeft ingehaald. Desondanks hoeven we geen medelijden te hebben met Arnault en zal hij alleen maar rijker worden naar verwachting.


Wat verdient Bernard Arnault aan salaris per maand?

Het salaris van Bernard Arnault als CEO van LVMH (LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton SE) kan variëren en is niet openbaar bekendgemaakt in de media of in financiële rapporten. Het is gebruikelijk dat topmanagers van grote bedrijven zoals LVMH een vast salaris, bonussen en andere compensatiepakketten ontvangen. Echter, de exacte details van zijn beloningspakket zijn vertrouwelijk en kunnen jaarlijks variëren.

Veel van het inkomen van Bernard Arnault is afkomstig van zijn aandelenbelangen in LVMH en andere bedrijven waarin hij heeft geïnvesteerd. Deze belangen vertegenwoordigen vaak een aanzienlijk deel van zijn vermogen. Het merendeel van zijn inkomsten komt dus niet voort uit een maandelijks salaris, maar eerder uit kapitaalwinsten en dividenden.


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Crypto Vouchers: Gemakkelijk investeren in Crypto

In de snel veranderende wereld van digitale betalingen en investeringen, bieden crypto vouchers een Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Bert Degenaar in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van antiek ondernemer Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Olcay Gulsen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Olcay Gulsen eigenlijk Lees meer...