• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Christian Horner in 2024?

Wat is het vermogen van Christian Horner in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Christian Horner, teambaas van Red Bull Racing? In dit artikel vertellen we je alles over zijn huidige vermogen. We vertellen waar hij zijn geld mee verdient en hoe hij aan dit mooie vermogen is gekomen.

Zeker onder race liefhebbers onder ons is Christian Horner een bekende naam. De Brit is namelijk teambaas van Red Bull, het team van onder andere Max Verstappen. Lees snel verder! 

Waar verdient Christian Horner geld mee?

Christian Horner is teambaas van Red Bull racing en is daar volop op gefocust. Als teambaas reis je wekelijks de hele wereld rond om het team te stimuleren en te verbeteren. En met succes, want coureur Max Verstappen is al 2 maal op rij wereldkampioen geworden en ook het constructors team van Red Bull heeft dit jaar de zege te pakken voor het eerst in 9 jaar.

Vrijwel al zijn vermogen krijgt Cristian Horner dus vanuit Red Bull Racing. De teambaas van Max Verstappen en Sergio Perez is al jarenlang teambaas en presteert naar verwachting. Red Bull staat erom bekend hoge salarissen uit te keren en dat geldt ook voor Christian Horner. Ontdek hieronder het hoge vermogen van de Brit: 

Wat is het vermogen van Christian Horner?


Anno 2024 werd het vermogen van Christian Horner geschat op zo een 50 miljoen dollar. Dit bedrag is bij elkaar verdiend door al jarenlang als teambaas te fungeren en uitstekend te presteren. We hoeven ons dus zeker niet druk te maken om Christian Horner.


Door de goede prestaties van Red Bull de afgelopen jaren zal het vermogen van Horner ongetwijfeld verder stijgen. Natuurlijk ligt dit ook een beetje aan de prestaties van onze succesvolle landgenoot, maar daar hebben we alle vertrouwen in.

Wat verdient Christian Horner aan salaris?

Ook werd het salaris van Christian Horner over 2023 naar buiten gebracht en dit werd geschat op zo een 10 miljoen dollar. Door het succesvolle jaar van Red Bull in de Formule 1 profiteerde de teambaas dus gigantisch en kon Horner een mooi bedrag op zijn rekening bijschrijven. 

De salarissen over 2024 zijn nog niet naar buiten gebracht, maar door de nieuwe wereldtitel van Max Verstappen en het behalen van de constructors titel van Red Bull zal het salaris van Christian Horner naar alle waarschijnlijk niet lager zijn dan de 10 miljoen dollar over 2021. 


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Jorien van den Herik in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Mister ASML Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Martin van den Brink in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Mister ASML Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Gerard Joling in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Gerard Joling eigenlijk Lees meer...