• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Helmut Marko in 2024?

Wat is het vermogen van Helmut Marko in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Helmut Marko, adviseur van Red Bull Racing? In dit artikel vertellen we je alles over zijn huidige vermogen. We vertellen waar hij zijn geld mee verdient en hoe hij aan dit mooie vermogen is gekomen. Zeker onder race liefhebbers onder ons is Helmut Marko een bekende naam. De Oostenrijker is namelijk adviseur en developer van Red Bull, het team van Max Verstappen. Lees snel verder! 

Waar verdient Helmut Marko geld mee?

Helmut Marko is momenteel adviseur en developer van Red Bull Racing, maar heeft er zelf ook een carrière opzitten in de race wereld. Zo reed hij in 1971 & 1972 tien grands prix voor McLaren en BRM en won hij de 24 uur van Le Mans met de Nederlanders Gijs van Lennep. 

Vanaf 1999 focust Helmut Marko zich op het adviseren en ontwikkelen van Red Bull coureurs, zoals Sebastiaan Vettel en onze eigen Max Verstappen. Dit is een van de inkomstenbronnen van de Oostenrijker, terwijl Helmut ook geld ontvangt vanuit zijn 2 hotels in de stad Graz. 

Wat is het vermogen van Helmut Marko?


Het antwoord op de vraag waar je naar opzoek bent is helaas niet door ons te beantwoorden. Na onderzoek te hebben gedaan konden we niet achterhalen wat het vermogen is van Helmut Marko. Statistieken over zijn vermogen zijn niet eerder uitgebracht door Red Bull of door grote zakentijdschriften.


Wel kunnen we met zekerheid zeggen dat je absoluut geen medelijden hoeft te hebben met de Red Bull Racing adviseur. Over het algemeen draagt Red Bull hoge salarissen uit aan zijn medewerkers en met het beheren van 2 hotels in Graz zal Helmut Marko ongetwijfeld een hoger vermogen hebben dan de gemiddelde burger.

Wat verdient Helmut Marko aan salaris?

Doordat we het vermogen niet konden achterhalen van de Oostenrijker kunnen we ook geen indicatie geven over het maandelijkse of jaarlijkse salaris van Helmut Marko. Ondanks het feit dat Helmut al 79 jaar is weet de adviseur maar niet van ophouden en denkt die absoluut niet aan pensioen. Vrijwel iedere race wedstrijd van Red Bull is Helmut erbij en draagt hij zijn steentje nog volop bij. Over het salaris zal Helmut Marko ongetwijfeld niet klagen, en zeker niet op deze leeftijd. 


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Oos Kesbeke in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Oos Kesbeke eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Wim Beelen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Wim Beelen eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Alex Kroes in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Alex Kroes eigenlijk Lees meer...