• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Robert Vis in 2024?

Wat is het vermogen van Robert Vis in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van MessageBird CEO Robert Vis? In dit artikel vertellen we je over zijn huidige vermogen en hoe hij zijn geld verdient met daarbij zijn salaris. Lees snel verder over deze interessante ondernemer!

Wie is Robert Vis en waar verdient hij geld mee?

Robert Vis is een selfmade miljardair van 33 jaar oud die zijn vermogen te danken heeft aan de oprichting van het bedrijf MessageBird. Dit is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd is communicatiediensten. MessageBird is ontstaan nadat het bedrijf Mollie een aantal van zijn bedrijfsactiviteiten afsplitsten. Mollie is opgericht door selfmade miljardair Adriaan Mol

In 2011 begonnen Adriaan Mol en Robert Vis samen met sms-en telecomdiensten onder de naam MessageBird. Het bedrijf ontwikkeld software waarmee instellingen en bedrijven kunnen communiceren met hun klanten. In 2021 was de omzet van MessageBird 434 miljoen euro en dat steeg in 2022 naar 600 miljoen euro. 

Robert Vis vermogen


Zoals gezegd is Robert Vis een selfmade miljardair die samen met Adriaan Mol het bedrijf MessageBird is begonnen. In 2022 stond Robert Vis op nummer 2 in de Quote lijst met rijkste selfmade miljonairs. Zijn vermogen werd op dat moment geschat op maar liefst 1,3 miljard euro. Dit vermogen is opgebouwd in een tijd van 10-12 jaar en daarmee kunnen we concluderen dat Robert Vis een erg succesvolle ondernemer is. 


Wat verdient Robert Vis aan salaris per maand?

Het salaris van Robert Vis is niet bekend omdat hij geen publiek verhandeld bedrijf heeft waarvoor hij verplicht is om openbaar zijn salaris te maken. Bovendien kan het inkomen van Robert Vis sterk variëren afhankelijk van de prestaties van zijn bedrijven en projecten. Robert Vis staat echter wel bekend om zijn hoge inkomsten als  ondernemer.


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Crypto Vouchers: Gemakkelijk investeren in Crypto

In de snel veranderende wereld van digitale betalingen en investeringen, bieden crypto vouchers een Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Bert Degenaar in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van antiek ondernemer Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Olcay Gulsen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Olcay Gulsen eigenlijk Lees meer...