• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Nikkie Plessen in 2024?

Wat is het vermogen van Nikkie Plessen in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van modeontwerpster, tv persoonlijkheid en onderneemster Nikkie Plessen? In dit artikel vertellen we je over zijn huidige vermogen en hoe zij haar geld verdient met daarbij zijn salaris. Lees snel verder over deze interessante businessvrouw!

Wie is Nikkie Plessen en waar verdient hij geld mee?

Nikkie Plessen is een Nederlandse ondernemer, actrice en televisiepersoonlijkheid. Ze is geboren op 8 mei 1985 in Utrecht, Nederland. Plessen is bekend geworden door haar werk in de entertainmentindustrie en heeft zich ook succesvol ingezet voor zakelijke ondernemingen.

Nikkie Plessen is onder andere bekend vanwege haar rol in de Nederlandse soapserie "Onderweg naar Morgen" en als presentatrice van verschillende televisieprogramma's in Nederland. Ze heeft in de loop der jaren ook diverse gastoptredens gedaan in andere televisieprogramma's.

Daarnaast heeft Nikkie Plessen haar eigen modelabel genaamd "Nikkie," dat ze in 2011 heeft opgericht. Het merk "Nikkie" richt zich op modieuze kleding voor vrouwen en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekend en succesvol modemerk. Ze verdient geld met de verkoop van kleding en accessoires onder haar merknaam.

Plessen is ook betrokken geweest bij andere zakelijke ondernemingen, waaronder een eigen lingerielijn en een eigen parfumlijn. Haar zakelijke activiteiten hebben haar financieel succesvol gemaakt, naast haar carrière in de entertainmentindustrie.

Nikkie Plessen vermogen


Nikkie Plessen wordt al jaren beschouwd als een selfmade miljonair. Zoals gezegd heeft ze dat succes te danken aan haar mode bedrijf 'Nikkie', tv optredens en eigen modelijnen. In 2023 behaalde Plessen nummer 42 op de lijst met van de Quote 100 jonge selfmade miljonairs. Haar vermogen werd geschat op zo een 33 miljoen euro. 


Wat verdient Nikkie Plessen aan salaris per maand?

Het exacte salaris van Nikkie Plessen per maand is niet publiekelijk bekend en kan variëren afhankelijk van haar verschillende inkomstenbronnen en zakelijke ondernemingen. Als ondernemer en televisiepersoonlijkheid heeft ze waarschijnlijk meerdere inkomstenstromen, waaronder inkomsten uit haar modelabel "Nikkie," haar werk in de entertainmentindustrie, en mogelijk andere zakelijke ondernemingen.

Het salaris van beroemdheden en ondernemers kan aanzienlijk variëren en is vaak afhankelijk van factoren zoals contractonderhandelingen, projecten, reclamedeals en zakelijk succes. Specifieke details over haar maandelijkse inkomsten zouden alleen bekend zijn bij haarzelf, haar accountants en eventuele betrokkenen bij haar financiën. Deze informatie wordt meestal niet openbaar gedeeld.Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Crypto Vouchers: Gemakkelijk investeren in Crypto

In de snel veranderende wereld van digitale betalingen en investeringen, bieden crypto vouchers een Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Bert Degenaar in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van antiek ondernemer Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Olcay Gulsen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Olcay Gulsen eigenlijk Lees meer...