• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Jorien van den Herik in 2024?

Wat is het vermogen van Jorien van den Herik in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van de Rotterdamse zakenman Jorien van den Herik? In dit artikel kom je alles te weten over het salaris van de oud voorzitter van Feyenoord. Lees meer over het vermogen en de activiteiten van Jorien van den Herik:

Wie is Jorien van den Herik en waar verdient hij geld mee?

Jorien van den Herik is een Nederlandse zakenman die vooral bekendheid verwierf als voormalig eigenaar en voorzitter van voetbalclub Feyenoord. Hij werd geboren op 29 januari 1943 in Rotterdam en groeide uit tot een prominente figuur in de Nederlandse voetbalwereld.

Van den Herik's carrière draaide grotendeels om zijn betrokkenheid bij Feyenoord. Hij verwierf de club in 1992 en leidde deze door een belangrijke periode van succes. Onder zijn leiding won Feyenoord de UEFA Cup in 2002 en de UEFA Super Cup in hetzelfde jaar, waardoor de club internationale erkenning kreeg. Als voorzitter was hij bekend om zijn sterke leiderschap en zijn vastberadenheid om de club naar succes te leiden, zowel op nationaal als op Europees niveau.

Naast zijn activiteiten in de sportwereld is Van den Herik ook betrokken geweest bij andere zakelijke ondernemingen. Hij heeft belangen gehad in verschillende bedrijven, waaronder vastgoed en andere investeringen. Zijn vermogen en invloed strekten zich niet alleen uit tot het voetbal, maar ook tot bredere zakelijke kringen.

In latere jaren is Jorien van den Herik minder prominent aanwezig geworden in de media. Na zijn tijd bij Feyenoord heeft hij een meer teruggetrokken leven geleid, weg van de schijnwerpers van de sportwereld. Zijn nalatenschap bij Feyenoord blijft echter een belangrijk onderdeel van zijn leven en zijn erfenis binnen de Nederlandse voetbalgeschiedenis.

Wat is het vermogen van Jorien van den Herik?


Het exacte vermogen van Jorien van den Herik is niet publiekelijk bekend omdat hij geen publieke figuur meer is die regelmatig in de media verschijnt. Bovendien zijn vermogensgegevens van privépersonen vaak niet volledig transparant en worden ze niet altijd openbaar gemaakt. Voor zover bekend heeft Van den Herik wel succesvolle zakelijke activiteiten ondernomen naast zijn tijd bij Feyenoord, maar specifieke details over zijn huidige vermogen zijn niet beschikbaar.

Wat verdient Jorien van den Herik aan salaris?

Jorien van den Herik ontvangt geen salaris meer van Feyenoord of een andere organisatie, aangezien hij niet langer actief betrokken is bij leidinggevende functies binnen de club of andere bedrijven. Na zijn tijd als voorzitter van Feyenoord en zijn actieve periode in de zakelijke wereld, heeft Van den Herik een meer teruggetrokken leven geleid. Het is niet bekend of hij momenteel een salaris verdient uit een andere bron, maar gezien zijn leeftijd en zijn verminderde publieke activiteit, lijkt het waarschijnlijk dat zijn inkomsten voornamelijk afkomstig zijn uit investeringen en andere financiële bronnen.


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Martin van den Brink in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Mister ASML Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Gerard Joling in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Gerard Joling eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Ronald Plasterk in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Ronald Plasterk eigenlijk Lees meer...