• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Eric van Loon in 2024?

Wat is het vermogen van Eric van Loon in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Eric van Loon eigenlijk heeft? De redactie van KiezenVoorTechnologie.nl heeft dit voor jou uitgezocht. Laten we eens een kijkje nemen in het verhaal van Eric van Loon. Lees snel verder!

Wie is Eric van Loon en waar verdient hij geld mee?

Eric van Loon is een Nederlandse zakenman en ondernemer die vooral bekend staat als autocoureur. Hij is geboren op 11 maart 1961 in Roosendaal, Nederland. Eric van Loon is betrokken bij de van Loon Group, een bedrijf dat actief is in de agri- en foodsector. De van Loon Group is een familiebedrijf dat zich bezighoudt met vleesverwerking en de productie van vleesproducten.

Naast zijn betrokkenheid bij het familiebedrijf is Eric van Loon ook bekend in de autosportwereld. Hij heeft deelgenomen aan verschillende internationale rally's, waaronder de Dakar Rally, waar hij vaak in de T1-klasse met een auto aan de start verschijnt. Zijn passie voor de autosport heeft hem niet alleen bekendheid als coureur opgeleverd, maar heeft waarschijnlijk ook bijgedragen aan zijn zakelijk succes, gezien de connecties en mogelijkheden die de autosportwereld kan bieden.

Eric van Loon vermogen


Eric van Loon is al jarenlang een bekend gezicht in de Quote 500. Het zal dan ook niemand verbazen dat zijn geschatte vermogen maar liefst 450 miljoen euro is anno 2024. Met dit vermogen behoort van Loon tot de top-100 rijkste personen van ons land. Van Loon heeft zijn vermogen zoals gezegd voornamelijk opgebouwd via zijn vleesverwerking bedrijf van De van Loon Group. Daarnaast heeft hij een gedeelte van zijn vermogen verdiend met de autosport. 


Inkomen: Wat verdient Eric van Loon aan salaris?

Het is lastig om te zeggen wat ondernemers als Eric van Loon maandelijks aan salaris ontvangen. Eric van Loon behoort tot de rijkste personen van Nederland en heeft meerdere inkomstenbronnen. Daarnaast is hij bij veel projecten betrokken en zal zijn salaris afhangen van winsten. Het is onwaarschijnlijk dat Eric van Loon een vast maandsalaris heeft. 


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Crypto Vouchers: Gemakkelijk investeren in Crypto

In de snel veranderende wereld van digitale betalingen en investeringen, bieden crypto vouchers een Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Bert Degenaar in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van antiek ondernemer Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Olcay Gulsen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Olcay Gulsen eigenlijk Lees meer...