• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Chris Woerts in 2024?

Wat is het vermogen van Chris Woerts in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van zakenman en marketeer Chris Woerts? In dit artikel vertellen we je over zijn huidige vermogen en hoe hij zijn geld verdient met daarbij zijn salaris. Lees snel verder over deze interessante ondernemer!

Wie is Chris Woerts en waar verdient hij geld mee?

Chris Woerts, een vooraanstaande persoonlijkheid in de wereld van sportmarketing en voetbal, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd met uitgebreide ervaring en expertise. Zijn naam is synoniem geworden met het vermarkten van voetbalclubs, spelers en sportevenementen. Als sportmarketingexpert heeft Woerts zijn vaardigheden ingezet om de sportwereld te transformeren.

Naast zijn werk in sportmarketing heeft Chris Woerts zich ook onderscheiden als voetbalcommentator en analist. Zijn scherpe inzichten en diepgaande kennis van het spel hebben hem tot een veelgevraagde stem gemaakt in de media. Hij heeft bijgedragen aan tv-uitzendingen en radio-uitzendingen, waar hij voetbalwedstrijden van deskundig commentaar voorzag en de gebeurtenissen binnen en buiten het veld analyseerde.

Ook heeft Woerts zijn kennis en inzichten gedeeld door middel van boeken die zich richten op sportmarketing en de zakelijke aspecten van voetbal. Zijn publicaties hebben bijgedragen aan een breder begrip van de zakelijke kant van de sportwereld. Momenteel is Chris Woerts vaak te zien in 'Vandaag Inside', waar veel televisiekijkers hem vooral van zullen kennen.

Chris Woerts vermogen


Chris Woerts verdiend zijn geld dus als sportmarketingexpert, voetbalanalist en door zijn bijdrage in tv-en radioprogramma's. Anno 2024 wordt geschat dat Christ Woerts een vermogen heeft van ongeveer 5 tot 6 miljoen euro. Naar verwachting is het grootste gedeelte van zijn vermogen opgebouwd vanuit zijn eigen bedrijven. De tv-en radioprogramma's zijn een leuke bijdragen maar hebben Woerts geen multimiljonair gemaakt. 


Wat verdient Chris Woerts aan salaris per maand?

Het is lastig om te zeggen wat ondernemers maandelijks verdienen. Het vermogen van Chris Woerts is rond de 5 tot 6 miljoen euro, maar dit is niet maandelijks opgebouwd. Het inkomen van Woerts kan sterk varieren door pieken en dalen en door zijn werk als sportmarketing expert. Daarnaast is bekend dat Chris Woerts zich ook veel bezighoud met het investeren Bitcoin. Dit is een markt waarin veel schommelingen zijn, waardoor een maandelijks salaris moeilijk te zeggen is.


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Jorien van den Herik in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Mister ASML Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Martin van den Brink in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van Mister ASML Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Gerard Joling in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Gerard Joling eigenlijk Lees meer...