• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Bert Degenaar in 2024?

Wat is het vermogen van Bert Degenaar in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van antiek ondernemer Bert Degenaar? In dit artikel vertellen we je over zijn huidige vermogen en hoe hij zijn geld verdient met daarbij zijn salaris. Lees snel verder over deze interessante en bekende ondernemer:

Wie is Bert Degenaar en waar verdient hij geld mee?

Bert Degenaar is een antiquair, verzamelaar en belegger die bekendheid verwierf via het televisieprogramma "Van Onschatbare Waarde". Geschat wordt dat zijn vermogen rond de 10 miljoen euro ligt, voornamelijk bestaande uit vastgoed, antiek en andere waardevolle bezittingen. Hij woont in een klassiek appartement aan de Herengracht 268G in Amsterdam, dat zelf al miljoenen waard is.

Zijn carrière begon in de antiekhandel, waar hij werkte met klokken en meubels onder Jaap Mennink in de Schoutenstraat. Zijn interesse breidde zich uit, en hij begon zelf met verzamelen, wat leidde tot een indrukwekkende collectie antiek. Bert heeft ook geholpen bij het restaureren van historische panden in Amsterdam en Utrecht.

Naast zijn activiteiten als antiquair en verzamelaar, is Bert Degenaar betrokken bij vastgoed, maar hij beschouwt zichzelf niet als vastgoedhandelaar. Hij heeft geholpen bij het restaureren van oude panden en woont in een gerestaureerd appartement aan de Herengracht. Zijn betrokkenheid bij Boutique Hotel Beijers in Utrecht, dat hij volledig in ere herstelde met antieke inrichting uit de 17e eeuw, is een van zijn opmerkelijke prestaties.

Bert Degenaar staat bekend om zijn afkeer van digitalisering, verkiest antiekbeurzen boven online platforms en heeft een eigen planetarium, een mechanisch schaalmodel van het zonnestelsel. Hij is een selfmade man die zijn passie voor antiek heeft omgezet in een succesvolle carrière, waarbij hij geniet van het handelen en het ontdekken van prachtige stukken. Zijn zelfverdiende geld investeerde hij onder andere in een pand in Oud-Zuilen, Zuylenburg, met daarin zijn gerestaureerde pronkstuk, het planetarium. Bert Degenaar is zowel op televisie als in de antiekhandel een opmerkelijke persoonlijkheid.

Bert Degenaar vermogen


Bert Degenaar's geschatte vermogen bedraagt ongeveer 10 tot 12 miljoen euro, hoofdzakelijk bestaande uit vastgoed, antiek en waardevolle bezittingen. Deze schatting omvat zijn klassieke appartement aan de Herengracht in Amsterdam, een gerestaureerd pand in Oud-Zuilen (Zuylenburg) met een planetarium, en betrokkenheid bij Boutique Hotel Beijers in Utrecht. Zijn succesvolle carrière als antiquair, verzamelaar en belegger, evenals zijn televisieoptredens in "Van Onschatbare Waarde", hebben bijgedragen aan zijn aanzienlijke vermogen, hoewel het moeilijk precies te bepalen is vanwege zijn voortdurende handel in antiek en vastgoed.Wat verdient Bert Degenaar aan salaris per maand?

Degenaar zijn inkomen is waarschijnlijk afkomstig van verschillende bronnen, waaronder huurinkomsten van vastgoed, opbrengsten uit de verkoop van antiek, eventuele deelname aan televisieprogramma's zoals "Van Onschatbare Waarde", en zijn betrokkenheid bij Boutique Hotel Beijers. Het exacte maandelijkse salaris zou afhangen van de variabiliteit en het succes van zijn ondernemingen. Het salaris is dan ook niet bekend bij ons.


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Oos Kesbeke in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Oos Kesbeke eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Wim Beelen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Wim Beelen eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Alex Kroes in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Alex Kroes eigenlijk Lees meer...