• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 5x de beste ETF aandelen van 2024

5x de beste ETF aandelen van 2024

Technologie is in opkomst en dat geldt ook voor de technologische aandelen. Traders zien hun kansen en spelen in op verwachte trends in de toekomst. Daarom komen ze uit bij de EFT aandelen die volop aan het groeien zijn. In dit artikelen wordt duidelijk wat EFT aandelen precies zijn, wat de potentie is van deze aandelen en wat de beste EFT aandelen zijn op dit moment. Zo mis je nooit de boot en zal je op het juiste moment instappen in de juiste EFT aandelen. 

Wat zijn ETF aandelen?

Een EFT is een beursgenoteerd fonds dat een index volgt. Net als aandelen worden ETF's verhandeld op beurzen tegen prijzen die gedurende de dag veranderd. Het verschil met aandelen is dat een ETF niet vast staat en op elk moment kan veranderen om aan de vraag van beleggers te voldoen. Het voordeel hiervan is dat ETF's handels flexibel zijn en relatief lage kosten hebben. Het nadeel van een ETF ten opzichte van aandelen is dat er meer marktrisico is, doordat de prijzen zo snel kunnen fluctueren. 


Welke potentie zit er in ETF aandelen?

De ETF is een ontzettend interessante markt voor iedereen die potentie ziet in technologische aandelen. Doordat het risico zo hoog is in het beleggen van ETF's is de kans op hoge winsten in korte tijd ook aanzienlijk hoger. Ook is de markt toegankelijker geworden voor iedereen, waardoor het populairder is om in te springen in ETF's. De verwachting is dat het steeds aantrekkelijker wordt voor traders om te gaan beleggen in ETF's.


Wat zijn de beste ETF aandelen? 

Als men op het punt staat om te beleggen in ETF aandelen, dan is er vaak maar 1 hoofdvraag: "wat zijn de beste ETF aandelen om in te beleggen?" Iedereen die aan iets nieuws begint wilt vooral zo snel mogelijk winst maken doordat ze aangetrokken worden door de mogelijkheid hiertoe. Het is dan ook logisch dat men vooral zoekt naar de beste ETF aandelen. Na onderzoek te hebben gedaan zijn wij tot de volgende ETF aandelen gekomen die aantrekkelijk zijn voor de toekomst en waar verwachte winst op gemaakt kan worden: 

  1. Vanguard S&P 500 UCITS ETF
  2. iShares NASDAQ-100 UCITS ETF
  3. HSBC MSCI CHINA UCITS ETF
  4. Lyxor Russell 1000 Growth UCITS ETF
  5. Deka STOXX® Europe Strong Growth 20 UCITS ETF

Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Oos Kesbeke in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Oos Kesbeke eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Wim Beelen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Wim Beelen eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Alex Kroes in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Alex Kroes eigenlijk Lees meer...