• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Peter Gillis in 2024?

Wat is het vermogen van Peter Gillis in 2024?

Als je weleens hebt gezapt langs televisiezenders, ben je waarschijnlijk wel eens de flamboyante Peter Gillis tegengekomen. Maar wie is deze man eigenlijk en hoe komt hij aan al dat geld? In dit artikel kom je meer te weten over het inkomen en vermogen van Peter Gillis!

Wie is Peter Gillis en waar verdient hij geld mee?

Peter Gillis, geboren op 20 maart 1962, is geen onbekende in de zakenwereld en de Nederlandse televisie. Hij heeft zijn vingers in verschillende zakelijke taarten gestoken. Zo verdient hij ook leuk bij met zijn eigen reality serie "Massa is Kassa", het televisieprogramma waar hij dan ook BN'er mee geworden.

Een groot deel van Peter Gillis' vermogen komt voort uit zijn vastgoedportfolio. Denk aan huizen, hotels, en andere gebouwen die hij bezit en verhuurt. Als je weleens hebt genoten van een weekendje weg in een van zijn accommodaties, dan heb je indirect bijgedragen aan zijn bankrekening.

Daarnaast doet Gillis aan investeren. Hij steekt zijn geld in verschillende projecten en bedrijven, hopend op een lucratieve return on investment. Het is een beetje zoals Monopoly, maar dan met echte euro's.

En laten we niet vergeten dat Peter Gillis ook nog de baas is van een aantal bedrijven. Dat is natuurlijk ook een leuke bron van inkomsten. Als ondernemer pur sang weet hij als geen ander hoe je van een idee een succes maakt.

Gillis schat zijn eigen vermogen op een indrukwekkende 250 miljoen euro. Dat is een flinke smak geld, maar er is wat onenigheid over dit bedrag. Volgens de hoofdredacteur van Quote, de meneer die verantwoordelijk is voor die beroemde lijst, klopt het cijfer niet helemaal. Hij denkt dat Gillis' fortuin op een ander bedrag ligt. Tja, geld blijft toch vaak een mysterieus iets. Maar wat is dan écht het vermogen van Peter Gillis?

Peter Gillis vermogen


Gillis schat zijn eigen vermogen op een indrukwekkende 250 miljoen euro. Dat is een flinke smak geld, maar er is wat onenigheid over dit bedrag. Volgens de hoofdredacteur van Quote, de meneer die verantwoordelijk is voor die beroemde lijst, klopt het cijfer niet helemaal. Uit grondig blijkt dat Gillis' fortuin uit 85 miljoen euro bedraagt. Tja, geld blijft toch vaak een mysterieus iets.


Inkomen: Wat verdient Peter Gillis aan salaris?

Nu, laten we het hebben over hetgeen wat veel mensen nieuwsgierig maakt: het salaris van Peter Gillis. Volgens de laatste cijfers verdient hij 5 miljoen euro per jaar. Dat is een behoorlijke smak geld.

Peter Gillis, de man van de schatting van 250 miljoen euro (of 85 miljoen, afhankelijk van wie je het vraagt). Met zijn vastgoedimperium, slimme investeringen en ondernemerschap weet hij zijn bankrekening flink te spekken. En laten we het niet vergeten: zijn jaarlijkse salaris. Niet slecht voor een jongen uit het zuiden van Nederland, toch?

Of hij ooit dat felbegeerde plekje in de Quote 500 zal bemachtigen, dat moeten we nog zien. Maar één ding is zeker: Peter Gillis blijft ons verrassen, zowel op televisie als in de zakenwereld.


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Crypto Vouchers: Gemakkelijk investeren in Crypto

In de snel veranderende wereld van digitale betalingen en investeringen, bieden crypto vouchers een Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Bert Degenaar in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van antiek ondernemer Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Olcay Gulsen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Olcay Gulsen eigenlijk Lees meer...