• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Hella Huizinga in 2024?

Wat is het vermogen van Hella Huizinga in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van partyplanner Hella Huizinga? In dit artikel vertellen we je over haar huidige vermogen en hoe zij haar geld verdient met daarbij haar salaris. Lees snel verder over deze interessante evenementen planner van bekend Nederland!

Wie is Hella Huizinga en waar verdient zij geld mee?

Hella Huizinga is iemand die van hard werken houdt. Ze is geboren op 12 januari 1992 en staat bekend om haar inzet voor kwaliteit en service. Of je nu een tuinfeest wilt organiseren of een evenement met bekende Nederlanders (BN'ers), Hella staat altijd voor je klaar.

 Ze woont in Amsterdam en is onlangs verhuisd naar The Valley, waar ze evenementen organiseert. Haar bedrijf, genaamd "The Greatest Event," draait al zo'n 10 jaar. Het grootste deel van haar vermogen heeft ze verdiend als weddingplanner.

Afgelopen jaar heeft Hella ook meegedaan aan de eerste editie van "The Real Housewives of Amsterdam," maar dat ging niet altijd even makkelijk. Tijdens de opnames kampte ze met verdriet, omdat haar huwelijk na 13 jaar eindigde. De discussies met andere deelnemers waren soms verhit, en Hella houdt absoluut niet van hypocriet gedrag.

Hella Huizinga vermogen


Laten we het dan nu over geld hebben. Volgens het gerenommeerde magazine Quote bedraagt het geschatte vermogen van Hella Huizinga maar liefst 3 miljoen euro. Ze heeft dit fortuin op verschillende manieren bijeengesprokkeld, maar haar hoofdinkomstenbron is ongetwijfeld haar werk als wedding- en partyplanner.


Wat verdient Hella Huizinga per evenement?

Hella Huizinga doet dit werk al meer dan 10 jaar, en vaak wordt ze ingehuurd door bekende Nederlanders en influencers, wat haar portemonnee flink vult. Als je een evenement door haar wilt laten organiseren, moet je diep in je buidel tasten. Het budget dat ze mag besteden aan evenementen kan  ariëren van 200.000 euro tot een miljoen, en daar houdt ze zeker een mooi bedrag aan over. Maar daar krijg je ook wel een goed feestje voor terug!

Naast het plannen van evenementen en feesten, heeft Hella ook geld verdiend als actrice in films zoals "Fashion Chicks." Ze heeft ook een rol gespeeld in de serie "The Real Housewives of Amsterdam," waarmee ze ook haar centjes verdiende.

In een notendop, Hella Huizinga heeft een geschat vermogen van 3 miljoen euro. Ze heeft dit verdiend door haar werk als wedding- en partyplanner en heeft ook haar portemonnee gevuld met acteerwerk in films en tv-series. Dus, als je een feestje wilt dat door Hella wordt georganiseerd, weet dan dat je waar krijgt voor je geld!


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Crypto Vouchers: Gemakkelijk investeren in Crypto

In de snel veranderende wereld van digitale betalingen en investeringen, bieden crypto vouchers een Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Bert Degenaar in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van antiek ondernemer Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Olcay Gulsen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Olcay Gulsen eigenlijk Lees meer...