• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van John Huiberts in 2023?

Wat is het vermogen van John Huiberts in 2023?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als John Huiberts eigenlijk heeft? De redactie van KiezenVoorTechnologie.nl heeft dit voor jou uitgezocht. Laten we eens een kijkje nemen in het verhaal van John Huiberts. Lees snel verder!

Wie is John Huiberts en waar verdient hij geld mee?

John Huiberts is iemand die misschien niet de meest bekende naam is, maar hij heeft een flinke zak geld bij elkaar gesprokkeld. Je weet, Leontine Ruiters, de ex-vrouw van Marco Borsato? Nou, John is nu die vriend van Leontine. Dat is best een leuk weetje, toch?

John Huiberts heeft zijn geld verdiend met zijn bedrijf IGM Resins, dat hij al in 1999 heeft opgericht. Het bedrijf maakt spullen die worden gebruikt om speciale soorten verf en lijm te maken. Je kan spreken van een specialisatie in UV-technologie voor inkt en coating formulaties, en levert daarvoor alle ingrediënten aan.Ze hebben zelfs fabrieken in Italië, Amerika en China.
 
Maar wat nog belangrijker is, is dat het bedrijf blijft groeien, met bijna 900 werknemers en een omzet van 300 miljoen euro. John heeft ondertussen zijn titel als baas opgegeven en werkt nu meer achter de schermen om het bedrijf nog groter te maken

John Huiberts vermogen


Laten we het nu over zijn geld hebben. John Huiberts heeft een flink vermogen, dat wordt geschat op ongeveer 140 miljoen euro. John staat ook op nummer 383 in de Quote 500. Dit is een lijst van de rijkste mensen in Nederland. Dat is best een prestatie!

Hij heeft dit verdiend met zijn tech-bedrijf en werkt nog steeds aan de groeiplannen van dat bedrijf. John geniet duidelijk van de rit!


Inkomen: Wat verdient John Huiberts aan salaris?

John verdient niet gewoon elke maand hetzelfde salaris, zoals de meesten van ons. Zijn inkomen kan variëren, afhankelijk van wat hij op dat moment aan het doen is. Soms kan hij veel geld verdienen als hij betrokken is bij grote tech-projecten. Maar soms kan het wat minder zijn als hij even niet zoveel werkt. Het is een beetje als een achtbaan, soms omhoog en soms omlaag.


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Olcay Gulsen in 2023?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Olcay Gulsen eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Joseph Klibansky in 2023?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Joseph Klibansky eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Eric van Loon in 2023?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Eric van Loon Lees meer...