• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Wim Beelen in 2024?

Wat is het vermogen van Wim Beelen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Wim Beelen eigenlijk heeft? De redactie van KiezenVoorTechnologie.nl heeft dit voor jou uitgezocht. Laten we eens een kijkje nemen in het verhaal van topondernemer Wim Beelen. Lees snel verder!

Wie is Wim Beelen en waar verdient hij geld mee?

Wim Beelen, oprichter van de Beelen Groep, heeft zijn naam gevestigd als een pioneer in duurzaam afvalbeheer in Nederland. Met een indrukwekkende staat van dienst en een toewijding aan milieuvriendelijke praktijken, heeft Beelen zijn bedrijf getransformeerd tot een belangrijke speler in de recyclingsector. 

De Beelen Groep, onder leiding van Wim Beelen, is uitgegroeid tot een voorbeeld van duurzaamheid. Het bedrijf verwerkt ruim 99.45% van het ingezamelde afval tot herbruikbare materialen of energie. Dit indrukwekkende percentage illustreert de toewijding van Beelen en zijn team aan een circulaire economie en een groenere toekomst.

In 2020 besloot Wim Beelen zijn bedrijf te verkopen aan Opportunity Partners, de investeringsmaatschappij van Robert van der Wallen. Deze strategische zet stelde Beelen in staat om zijn focus te verleggen en nieuwe kansen te verkennen, terwijl de Beelen Groep onder nieuw leiderschap bleef voortbouwen op zijn sterke fundamenten in duurzaamheid.

Naast zijn zakelijke successen staat Wim Beelen ook bekend om zijn luxueuze levensstijl. Hij is de eigenaar van de LUCKY US Yacht, voorheen bekend als Lady Charlotte, toen hij deze nog samen met Bernhard ten Brinke bezat. Deze luxe jacht is een symbool van Beelen's welvaart en zijn voorliefde voor de goede dingen in het leven.

Wim Beelen vermogen


Het exacte vermogen van Wim Beelen is niet publiekelijk genoemd, maar zijn succesvolle verkoop van de Beelen Groep aan een prominente investeringsmaatschappij, samen met zijn luxueuze bezittingen zoals de LUCKY US Yacht, wijzen op een aanzienlijk vermogen. Zijn betrokkenheid in nieuwe ondernemingen en investeringen blijft een onderwerp van interesse voor velen. Naar schatting is Wim Beelen zijn vermogen anno 2024 zo een €200.000.000,-. 


Inkomen: Wat verdient Wim Beelen aan salaris?

Wim Beelen's verhaal is er een van innovatie, duurzaamheid en zakelijk inzicht. Zijn bijdragen aan de recycling- en afvalbeheerindustrie hebben niet alleen zijn persoonlijke succes verzekerd, maar ook een blijvende impact gehad op het milieu. Terwijl hij verdergaat met nieuwe ondernemingen en avonturen, blijft zijn nalatenschap in de wereld van duurzaam ondernemen groeien. Als ondernemer is het onwaarschijnlijk dat Wim Beelen een vast salaris opstrijkt. Wij kunnen dan ook niet zeggen wat Wim Beelen zijn maandelijkse/jaarlijkse salaris is.


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Oos Kesbeke in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Oos Kesbeke eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Alex Kroes in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Alex Kroes eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Helene Hendriks in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Helene Hendriks eigenlijk Lees meer...