• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Oos Kesbeke in 2024?

Wat is het vermogen van Oos Kesbeke in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Oos Kesbeke eigenlijk heeft? De redactie van KiezenVoorTechnologie.nl heeft dit voor jou uitgezocht. Laten we eens een kijkje nemen in het verhaal van de augurkenkoning Oos Kesbeke. Lees snel verder!

Wie is Oos Kesbeke en waar verdient hij geld mee?

Oos Kesbeke, geboren en getogen in Amsterdam, is de directeur-grootaandeelhouder van het familiebedrijf Kesbeke Fijne Tafelzuren. Het bedrijf, bekend om zijn productie van tafelzuren, is de laatste inleggerij die nog actief is in Amsterdam. Als derde generatie Kesbeke in het bedrijf, heeft Oos een belangrijke rol gespeeld in het behoud en de modernisering van het bedrijf, terwijl hij trouw blijft aan de tradities en kwaliteit waar Kesbeke bekend om staat.

Oos Kesbeke staat bekend om zijn innovatieve aanpak binnen de voedingsmiddelenindustrie. Onder zijn leiding heeft Kesbeke een breed scala aan nieuwe producten geïntroduceerd en is het bedrijf blijven groeien ondanks de toenemende concurrentie en veranderende marktvoorwaarden.

Kesbeke Fijne Tafelzuren is een familiebedrijf dat zich specialiseert in het maken van ambachtelijke tafelzuren zoals augurken, zilveruitjes, en piccalilly. De producten van Kesbeke worden nog steeds volgens traditioneel recept gemaakt, wat bijdraagt aan de unieke en authentieke smaak waar het merk om bekend staat.

Oos Kesbeke heeft zijn vermogen dan ook voornamelijk opgebouwd vanuit inkomsten vanuit het familiebedrijf Kesbeke Fijne Tafelzuren. Als innovatief en traditioneel bedrijf dat zeer goed loopt heeft Oos Kesbeke als grootaandeelhouder een groot vermogen opgebouwd.

Oos Kesbeke vermogen


Oos Kesbeke, de directeur-grootaandeelhouder van Kesbeke Fijne Tafelzuren, heeft een indrukwekkend vermogen opgebouwd. Het geschatte vermogen van Kesbeke ligt rond de 9 miljoen euro. Dit vermogen komt voort uit zijn succesvolle familiebedrijf dat bekend staat om zijn productie van augurken, Amsterdamse uien en zilveruitjes. 


Naast zijn bedrijf bezit Kesbeke ook meerdere panden, waaronder de fabriek aan de Adolf van Naussaustraat in Amsterdam, huizen in Halfweg en Zwanenburg, en een appartement in Amsterdam. Deze vastgoedbeleggingen dragen aanzienlijk bij aan zijn totale vermogen.


Inkomen: Wat verdient Oos Kesbeke aan salaris?

Over het algemeen hangt het salaris van een directeur-grootaandeelhouder af van verschillende factoren, zoals de winstgevendheid van het bedrijf, de grootte van het bedrijf, de sector, en persoonlijke keuzes van de eigenaar. Daarnaast kan een groot deel van het inkomen van een directeur-grootaandeelhouder komen uit dividenduitkeringen of andere vormen van winstdeling in plaats van een vast salaris. Het is dus niet bekend wat het maandelijkse of jaarlijkste salaris van Oos Kesbeke is.


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Wim Beelen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Wim Beelen eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Alex Kroes in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Alex Kroes eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Helene Hendriks in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Helene Hendriks eigenlijk Lees meer...