• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Olcay Gulsen in 2024?

Wat is het vermogen van Olcay Gulsen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Olcay Gulsen eigenlijk heeft? De redactie van KiezenVoorTechnologie.nl heeft dit voor jou uitgezocht. Laten we eens een kijkje nemen in het verhaal van Olcay Gulsen. Lees snel verder!

Wie is Olcay Gulsen en waar verdient zij geld mee?

Olcay Gulsen is een Nederlandse mode-ondernemer en televisiepersoonlijkheid. Ze is vooral bekend als de oprichter van het modemerk SuperTrash. SuperTrash is een Nederlands modemerk dat in 2004 werd gelanceerd en zich richt op trendy en betaalbare kleding voor vrouwen. Het merk groeide snel en kreeg internationale bekendheid.

Naast haar succesvolle carrière in de mode is Olcay Gulsen ook actief geweest als televisiepersoonlijkheid. Ze heeft deelgenomen aan verschillende televisieprogramma's, waaronder "Expeditie Robinson" en "Dancing with the Stars". Haar deelname aan deze programma's heeft haar populariteit vergroot en haar bekendheid buiten de modewereld vergroot.

Olcay Gulsen verdient haar geld voornamelijk met haar activiteiten in de mode-industrie, zoals de verkoop van kleding van haar merk SuperTrash. Daarnaast heeft ze inkomsten gegenereerd uit haar deelname aan televisieprogramma's, sponsordeals en andere zakelijke ondernemingen.

Olcay Gulsen vermogen


Het is zeer lastig om het vermogen van Olcay Gulsen precies te benoemen. Dit komt doordat ze meerdere bedrijven heeft opgericht, investeert in vastgoed en daardoor variërende bedrijfsresultaten heeft. Na onderzoek te hebben gedaan wordt verwacht dat Olcay Gulsen rond de 15 miljoen euro aan vermogen heeft. Dit vermogen is vooral opgebouwd met haar bedrijf 'SuperTrash' en de verschillende televisieprogramma's waar ze aan deelgenomen heeft.  


Inkomen: Wat verdient Olcay Gulsen aan salaris?

Het is niet duidelijk wat Olcay Gulsen per maand aan salaris ontvangt. Dit heeft als reden dat Gulsen een onderneemster is en zeer waarschijnlijk niet maandelijks een bedrag uitkeert naar haar zelf toe. Er is dus vrij weinig bekend over het exacte vermogen en het salaris van Olcay Gulsen. Wel kunnen we zeggen dat Gulsen een aardig vermogen heeft opgebouwd en in veel activiteiten manifesteert. 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Crypto Vouchers: Gemakkelijk investeren in Crypto

In de snel veranderende wereld van digitale betalingen en investeringen, bieden crypto vouchers een Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Bert Degenaar in 2024?

Heb jij altijd meer willen weten over het vermogen van antiek ondernemer Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Joseph Klibansky in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Joseph Klibansky eigenlijk Lees meer...