• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Joseph Klibansky in 2024?

Wat is het vermogen van Joseph Klibansky in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Joseph Klibansky eigenlijk heeft? De redactie van KiezenVoorTechnologie.nl heeft dit voor jou uitgezocht. Laten we eens een kijkje nemen in het verhaal van Joseph Klibansky. Lees snel verder!

Wie is Joseph Klibansky en waar verdient hij geld mee?

Joseph Klibansky is een Nederlandse kunstenaar en ondernemer, geboren op 15 januari 1984 in Kaapstad, Zuid-Afrika. Hij staat bekend om zijn hedendaagse kunstwerken, waaronder schilderijen, sculpturen en digitale kunst. Klibansky's werk is vaak kleurrijk en bevat elementen van popart en surrealisme.

Wat betreft zijn inkomsten, verdient Joseph Klibansky geld door zijn kunstwerken te verkopen. Zijn kunst wordt internationaal tentoongesteld en is te vinden in zowel particuliere als openbare collecties. Hij heeft samengewerkt met verschillende galeries en kunstinstellingen over de hele wereld.

Daarnaast is Klibansky ook betrokken bij ondernemersactiviteiten. Hij heeft bijvoorbeeld zijn eigen kunstgalerie, The House of Fine Art (HOFA), opgericht. HOFA heeft vestigingen in verschillende steden, waaronder Londen, Los Angeles en Mykonos, en vertegenwoordigt naast Klibansky ook andere opkomende en gevestigde kunstenaars.

Joseph Klibansky vermogen


Zoals gezegd is Joseph Klibanksy een kunstenaar en ondernemer waarvan zijn kunstwerken internationaal tentoongesteld worden. Het grootste gedeelte van zijn vermogen heeft Klibansky dan ook opgebouwd met het verkopen van kunstwerken en het betrokken zijn bij ondernemersactiviteiten. Anno 2024 wordt geschat dat Joseph Klibansky een vermogen heeft van tussen de 5 en 10 miljoen euro. Er moet gezegd worden dat het vermogen van Klibansky al langere tijd onder de radar blijft. Wel is duidelijk dat er zo nu en dan een kunstwerk voor miljoenen euro's wordt verkocht. We kunnen dus met zekerheid zeggen dat Joseph Klibansky miljonair is. 


Inkomen: Wat verdient Joseph Klibansky aan salaris?

Het salaris dat een ondernemen ontvangt is lastig in te schatten. Dit geldt al helemaal voor een kunstondernemer, aangezien deze afhankelijk zijn van het aantal kunstwerken dat ze verkopen. Het is dus onduidelijk wat Joseph Klibansky ontvangt aan salaris.


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Oos Kesbeke in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Oos Kesbeke eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Wim Beelen in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Wim Beelen eigenlijk Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Alex Kroes in 2024?

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel vermogen iemand als Alex Kroes eigenlijk Lees meer...