• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Deze gadgets zijn musthaves voor elke motorrijder

Deze gadgets zijn musthaves voor elke motorrijder

Een ritje met de motor zorgt voor een gevoel van vrijheid. De een rijdt op de motor om flink wat snelheid te behalen en de ander rijdt rustig en geniet van zijn ritje. Wanneer je lange afstanden rijdt kan het fijn zijn om wat afleiding te hebben onderweg. In de auto heb je de autoradio. Voor de motor heb je een fijne communicatieset waarmee je met andere motorrijders kunt communiceren of waarmee je naar muziek kunt luisteren. Een andere onmisbare toevoeging in de kouder wintermaanden is de motor handvatverwarming op Baboon.eu. Hiermee blijven de handen warm op de motor wat zorgt voor meer veiligheid en een aangename ervaring tijdens het rijden. Doordat je op de motor flinke snelheid maakt kan het geruis van de wind erg hard zijn voor je oren. Draag daarom oordoppen op de motor. Deze oordoppen kun je prima dragen in combinatie met je communicatieset. 

Een navigatiesysteem voor op de motor

Waar je in de auto kunt rijden met een navigatiesysteem dien je op de motor meer op gevoel te rijden of de borden te volgen. Wil je toch liever een navigatiesysteem? Dan kun je een telefoonhouder op je motor zetten. Zo kun je gebruik maken van Google Maps op je telefoon. Wil je liever niet je telefoon als navigatiesysteem gebruiken? Dan zijn er ook losse navigatiesystemen te koop voor de motor. Zo hoef je nooit meer om te rijden omdat je een afslag hebt gemist. Een andere handige toevoeging voor de motor is een GPS tracker. Hiermee zie je te allen tijde waar jouw motor zich bevindt. Handig wanneer je bent vergeten waar je de motor hebt geparkeerd, maar nodig handiger wanneer jouw motor wordt gestolen. Hoewel je altijd een kettingslot bij je dient te hebben is dit een goede extra beveiliging voor jouw motor waarmee je hem snel weer terug kunt vinden. 

De juiste maatregelen tegen diefstal

Naast de GPS tracker is een goed slot van essentieel belang om ervoor te zorgen dat jouw motor niet wordt gestolen. Hierbij kun je kiezen voor een motorslot met een alarm. Hiermee maak je het dieven moeilijker om te stelen en zullen we wegrennen bij het horen van het alarm. Ook ben jij hiermee direct op de hoogte van een poging tot diefstal. Wanneer je een tijdje niet gaat rijden kun je jouw motor veilig en overdekt wegzetten onder een motorhoes. Hiermee blijft jouw motor beschermd en schoon én staat die uit het zicht. Ook dit zorgt ervoor dat er minder kans is op diefstal.


Ook interessant om te lezen:

Gadgets

De voordelen van een op maat gemaakte koffer voor waardevolle technologie

Technologie speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. Of het Lees meer...

Duurzaamheid, Gadgets

Waarom technische snufjes een must zijn in huis

Er komen steeds meer technische snufjes op de markt, ook voor in Lees meer...

Gadgets

Welke technologische gadgets kunnen je helpen bij de energiemanagement?

We zijn continu op zoek naar mogelijkheden om ons leven zo energiezuinig Lees meer...