• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Beste TV voor de Caravan of Camper

Beste TV voor de Caravan of Camper

Ben jij opzoek naar een goede televisie voor je caravan of camper? Dan zit je op deze pagina goed. In dit artikel vertellen je wat de beste tv voor caravan is met daarbij drie opties.

Willem Smits van tvadviseur.nl is de expert op het gebied van televisies. Per gelegenheid, inch-formaat en merk onderzoekt hij was per categorie de drie beste televisies zijn. Deze schaart hij onder 'best getest', 'beste koop' en 'beste budget' opties. Lees snel verder om erachter te komen wat de beste televisies voor de caravan/camper zijn.

Beste TV-modellen

-Best geteste caravan TV: NIKKEI NLD24SMART - 24 inch
Dit model beschikt over een 24 inch schermformaat en een ingebouwde DVD-speler. Dit wordt gecombineerd met Smart TV. Erg handig voor meerdere ruimtes zoals een kinderkamer, camper of caravan. Ook is het strakke design een leuke toevoeging. Het model is te koop voor €320 bij Bol.

-Beste koop caravan TV: RCA RD24H2CU - 24 inch
Dit model van het RCA is een betaalbare camper tv. Ook is deze ingebouwd met een DVD-speler en makkelijk op te hangen. Het ontwerp is niet bijzonder, maar de televisie is ook uitgerust met veel handige voorzieningen. Deze RCA televisie is op dit moment verkrijgbaar voor €220 bij Bol.

-Beste budget caravan TV: Salora 24LTC2100 - 24 inch
Dit budget model is ideaal voor de mensen die weinig geld willen besteden aan een nieuwe televisie voor hun camper of caravan. Eigenlijk is deze TV niets meer dan een scherm, want er zitten weinig functionaliteiten op. Deze Salora TV is dan ook verkrijgbaar voor maar €150 bij Bol.

Waar moet je op letten bij het kopen van een Caravan TV?

Er zijn meerdere punten waar je rekening moet houden bij het kopen van een goede TV voor de caravan. Denk aan de kijkafstand die je hebt. Baseer daarop het inch formaat. 24 inch is het meest gekochte model voor dit type televisies.

Kijk goed of er een 12 volt aansluiting is, een ingebouwde media/dvd-speler en smartcard. Tenslotte kijk je natuurlijk naar de prijs en of het waard is om een bepaald bedrag te betalen.


Ook interessant om te lezen:

Gadgets

De voordelen van een op maat gemaakte koffer voor waardevolle technologie

Technologie speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. Of het Lees meer...

Duurzaamheid, Gadgets

Waarom technische snufjes een must zijn in huis

Er komen steeds meer technische snufjes op de markt, ook voor in Lees meer...

Gadgets

Welke technologische gadgets kunnen je helpen bij de energiemanagement?

We zijn continu op zoek naar mogelijkheden om ons leven zo energiezuinig Lees meer...