Hoe print ik zo voordelig mogelijk in 2023?

Helaas hebben we allemaal last van de torenhoge inflatie. Print je veel, en lopen je printkosten toch hoger uit dan je lief is?  Stap dan over op huismerk cartridges of toners. Dit is misschien DE oplossing voor jou! Met huismerk inkt kun je namelijk al snel tot 80% besparen op je printkosten. En dat is in tijden van crisis wel zo fijn!

Besparen op huismerk inkt, wat lever ik in?

Kort maar krachtig, je levert enkel een logo en merknaam op de cartridge of toner in.
Kwalitatieve huismerk inkt cartridges of toners wordt namelijk volgens dezelfde strenge ISO9001 en ISO14000 normen geproduceerd als de originele inktpatronen van grote bekende fabrikanten. Hieronder 5 tips waardoor je flink, en tot wel 80% kunt besparen op je printkosten!

Goedkopere cartridges voor printers!

Ben je een veelgebruiker of print je gewoon iedere dag wel iets? Dan kun je in overweging nemen om een oude printer via marktplaats te kopen waar hele goedkope cartridges of toners in gaan! Zo heb kun je bijvoorbeeld de Huismerk HP 364 cartridges bestellen voor een zacht prijsje.

1.   print kleur en lettertype

Door je printkleur instelling aan te passen naar ‘standaard zwart-wit’ voorkom je onnodig kleur gebruik!
En je letter formaat aanpassen (voorbeeld: 24 verkleinen naar 12 bespaart je ruim 25% per geprinte pagina! 

2.   Afdrukkwaliteit verlagen

Je kunt natuurlijk altijd de kwaliteit van je prints verlagen om zo inkt te besparen. Dit kun je bijvoorbeeld doen bij documenten die je niet lang bewaard, of eenmalig gebruikt.

3.   Overstappen op een goedkopere printer

Voor de lange termijn denkers, zakelijke afschrijvers en andere bespaarders is het wellicht een goed idee op zoek te gaan naar een printer welke voldoet aan jouw wensen, maar ook de kosten van cartridges of toners flink kan verlagen!

4.   Dubbelzijdig recyclen

Je bent als particulier verplicht je administratie 5 jaar te bewaren. Maar wat je daarna met die stapels papier doet maakt niet uit. Gebruik oude nota’s

bijvoorbeeld voor de kleurplaten van je (klein)kind!

5.   Zoek een betrouwbare huismerk inkt leverancier

Een goede leverancier van kwalitatieve huismerk inkt is een pré.

Niet alleen staat een goede leverancier voor een perfect product, de service is bij producten zoals cartridges of toners niet verwaarloosbaar. Ga daarom op zoek naar een aanbieder met goede online reviews, en lees de algemene gebruiksvoorwaarden. zo kom je nooit voor verrassingen te staan!